MUonE Meeting

Europe/Rome
Sala del Consiglio del Dipartimento di Scienze Biologiche, Geologiche e Ambientali, sede di Geologia (Bologna)

Sala del Consiglio del Dipartimento di Scienze Biologiche, Geologiche e Ambientali, sede di Geologia

Bologna

via Zamboni 67, a porta S. Donato, di fianco a Matematica
  • Thursday, 14 December
    • 10:00 11:00
      Status of MUonE 1h
      Speaker: Dr Umberto Marconi (BO)
      Slides
    • 11:00 11:30
      Status of Theory 30m
      Speakers: Carlo Michel Carloni Calame (PV), Luca Trentadue (Università di Parma INFN Sezione di Milano Bicocca), Massimo Passera (PD)
      Slides
    • 11:30 12:30
      Presentation of Italian and foreign groups 1h
    • 12:30 13:00
      Test Beam Analysis 30m
      Speakers: Antonio Principe, Graziano Venanzoni (PI)
      Slides
    • 13:00 13:30
      Plans for 2018 30m
      Speaker: Clara Matteuzzi (MIB)
      Slides
    • 13:30 15:00
      Lunch 1h 30m
    • 15:00 18:30
      DIscussion on specific items
      • 15:00
        Target 30m
        Speakers: Dr Carlos Lourenco (CERN), Graziano Venanzoni (PI)
        Slides
      • 15:30
        Tracking system 30m
        Speaker: Roberto Tenchini (PI)
        Slides
        slides from Valerio
      • 16:00
        Calorimeter & Muon momentum knowledge 30m
        Speaker: Fedor Ignatov (Budker Institute of Nuclear Physics)
        Slides
      • 16:30
        Coffee break 30m
      • 17:00
        Trigger & DAQ 30m
        Speaker: Dr Umberto Marconi (BO)
        Slides
      • 17:30
        Software 30m
        Speaker: Flavio Pisani
        Slides
      • 18:00
        Other/Theory 30m
    • 19:30 21:30
      Dinner
  • Friday, 15 December
    • 10:00 11:00
      Presence at CERN 1h
      Speakers: Clara Matteuzzi (MIB), Luca Trentadue (Università di Parma INFN Sezione di Milano Bicocca)
    • 11:00 12:00
      Tentative assignment of the work and responsibilities in the collaboration 1h
      Speakers: Graziano Venanzoni (PI), Dr Umberto Marconi (BO)
    • 12:00 13:00
      Next plans: work organization /INFN / CERN / other Institutions/ subgroups / mailing list etc ... 1h
    • 13:00 15:00
      Lunch 2h
    • 15:00 17:00
      Afternoon session (if necessary) 2h
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×