JENNIFER Consortium General Meeting

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Asimmetrie e Oscillazioni

Wednesday, 10 June 2015 20:30 (1 hour)

Presenter: CIUCHINI, Marco (ROMA3)

Session Classification: Public Conference

Welcome addresses

Contribution ID: 1 Type: not specified

Welcome addresses

Contribution ID: 2 Type: not specified

Welcome addresses

Thursday, 11 June 2015 11:10 (10 minutes)

Session Classification: JENNIFER activities presentation

Contribution ID: 3 Type: not specified

JENNIFER general presentation

Thursday, 11 June 2015 09:00 (20 minutes)

Presenter: PASSERI, Antonio (ROMA3)

Session Classification: JENNIFER activities presentation

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Work Package 3 presentation

Thursday, 11 June 2015 09:20 (45 minutes)

Presenter: BERARDI, Vincenzo (BA)

Session Classification: JENNIFER activities presentation

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Work Package 4 presentation

Thursday, 11 June 2015 10:05 (45 minutes)

Presenter: DI LODOVICO, Francesca (Queen Mary University of London)

Session Classification: JENNIFER activities presentation

Contribution ID: 6 Type: not specified

Work Package 1 presentation

Thursday, 11 June 2015 11:20 (45 minutes)

Presenter: Dr SCHWANDA, Christoph (Institute of High Energy Physics, Austrian Academy of

Sciences)

Session Classification: JENNIFER activities presentation

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Work Package 2 presentation

Thursday, 11 June 2015 12:05 (1 hour)

Presenter: MOSER, Hans-Guenther (MPI Munich)

Session Classification: JENNIFER activities presentation

Contribution ID: 8 Type: not specified

Quark and Neutrino Flavour Physics

Thursday, 11 June 2015 14:00 (1 hour)

Presenter: Dr MELONI, Davide (ROMA3)

Session Classification: JENNIFER Thematic sessions

Photodetectors

Contribution ID: 9 Type: not specified

Photodetectors

Thursday, 11 June 2015 15:00 (1 hour)

Session Classification: JENNIFER Thematic sessions

Contribution ID: 10 Type: not specified

Analysis and Computing Models

Thursday, 11 June 2015 16:00 (1 hour)

Session Classification: JENNIFER Thematic sessions

Contribution ID: 11 Type: not specified

JENNIFER Outreach toward the general public

Friday, 12 June 2015 09:00 (30 minutes)

Presenter: PASSERI, Antonio (ROMA3)

Session Classification: JENNIFER Communication and Outreach

Contribution ID: 12 Type: not specified

JENNIFER and the Masterclasses

Friday, 12 June 2015 09:30 (30 minutes)

Presenter: PASSERI, Antonio (ROMA3)

Session Classification: JENNIFER Communication and Outreach

Contribution ID: 13 Type: not specified

JENNIFER school for graduate students

Friday, 12 June 2015 10:00 (30 minutes)

Presenter: Dr GETZKOW, Dennis (Giessen Universitat)

Session Classification: JENNIFER Communication and Outreach

Contribution ID: 14 Type: not specified

Bus transfer to Capitolium

Thursday, 11 June 2015 17:15 (30 minutes)

Session Classification: Social event + dinner

Contribution ID: 15 Type: not specified

Guided visit to Capitolium museum

Thursday, 11 June 2015 17:45 (1h 30m)

Session Classification: Social event + dinner

Contribution ID: 16 Type: not specified

guided walk to restaurant

Thursday, 11 June 2015 19:15 (30 minutes)

Session Classification: Social event + dinner

Contribution ID: 17 Type: not specified

Social dinner

Thursday, 11 June 2015 20:00 (2 hours)

Session Classification: Social event + dinner

Contribution ID: 18 Type: not specified

bus transfer to the hotels

Thursday, 11 June 2015 22:00 (20 minutes)

Session Classification: Social event + dinner