# Technical Advisory Committee of the SPES Project (TAC2)

## **Report of Contributions**

Contribution ID: 0 Type: not specified

## Welcome addresses by LNL Director, G. Fiorentini, and INFN-MAC President, G. Fortuna

Thursday, 4 December 2014 09:00 (15 minutes)

Presenters: FIORENTINI, Giovanni (FE); FORTUNA, Graziano (LNL)

Project status

Contribution ID: 1 Type: not specified

#### **Project status**

Thursday, 4 December 2014 09:15 (45 minutes)

**Presenter:** PRETE, Gianfranco (LNL)

Session Classification: General Talks

Contribution ID: 2 Type: not specified

## The SPES layout, construction and commissioning strategy

Thursday, 4 December 2014 10:00 (45 minutes)

Presenter: PISENT, Andrea (LNL)

Session Classification: General Talks

Contribution ID: 3 Type: not specified

#### **Cyclotron status**

Thursday, 4 December 2014 11:15 (30 minutes)

Presenter: LOMBARDI, Augusto (LNL)

Session Classification: Cyclotron and the New Building

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

### Status of building and infrastructures

Thursday, 4 December 2014 11:45 (30 minutes)

Presenter: FAVARON, Paolo (LNL)

Session Classification: Cyclotron and the New Building

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

## Status of the Front End for RNB Production and its Handling system

Thursday, 4 December 2014 12:15 (30 minutes)

Presenter: ANDRIGHETTO, Alberto (LNL)

**Session Classification:** Target-Ion-Source System

Contribution ID: 6 Type: not specified

#### **SPES Beam Diagnostics Tools**

Thursday, 4 December 2014 14:00 (50 minutes)

Presenters: POGGI, Marco (LNL); MARCHI, Tommaso (LNL)

Session Classification: Diagnostics, Bunching, Charge Breeder, ALPI Cryogenics, Con-

trol

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

#### **HEBS** and low-f bunching system

Thursday, 4 December 2014 14:50 (30 minutes)

**Presenter:** ANDREEV, Vladimir (ITEP)

Session Classification: Diagnostics, Bunching, Charge Breeder, ALPI Cryogenics, Con-

trol

Contribution ID: 8 Type: not specified

#### Status of the Charge Breeder

Thursday, 4 December 2014 15:20 (30 minutes)

**Presenter:** Mr LAMY, Thierry (Laboratoire de Physique Subatomique et de Cosmologie, UJF Grenoble 1, CNRS/IN2P3, INPG, Grenoble, France)

**Session Classification:** Diagnostics, Bunching, Charge Breeder, ALPI Cryogenics, Control

Contribution ID: 9 Type: **not specified** 

#### ALPI consolidation in cryogenics and cryomodules

Thursday, 4 December 2014 16:15 (30 minutes)

Presenter: MODANESE, Paolo (LNL)

Session Classification: Diagnostics, Bunching, Charge Breeder, ALPI Cryogenics, Con-

trol

Contribution ID: 10 Type: not specified

#### **Electronics and Control Issues**

Thursday, 4 December 2014 16:45 (30 minutes)

Presenter: BELLATO, Marco Angelo (PD)

Session Classification: Diagnostics, Bunching, Charge Breeder, ALPI Cryogenics, Con-

trol

Contribution ID: 11 Type: not specified

#### Report from the SSTAC

Friday, 5 December 2014 09:00 (30 minutes)

**Presenter:** Mr CATHERALL, Richard (CERN)

Session Classification: Safety

Contribution ID: 12 Type: not specified

#### **System Integration Issues**

Friday, 5 December 2014 09:30 (30 minutes)

**Presenter:** FAGOTTI, Enrico (LNL)

Session Classification: Safety

Contribution ID: 13 Type: not specified

#### Discussion with SPES presenters (at TAC requests)

Friday, 5 December 2014 10:00 (30 minutes)

Contribution ID: 14 Type: not specified

#### **TAC Closed session**

Friday, 5 December 2014 10:30 (2h 30m)

Contribution ID: 15 Type: not specified

#### Close-out with participants

Friday, 5 December 2014 14:00 (1 hour)