Cylindrical GEM Mini-workshop

Report of Contributions

Welcome

Contribution ID: 0 Type: not specified

Welcome

Thursday, 25 October 2012 09:00 (10 minutes)

Presenter: DOSSELLI, Umberto (LNF)

Introduction

Contribution ID: 1 Type: not specified

Introduction

Thursday, 25 October 2012 09:10 (10 minutes)

Presenter: BENCIVENNI, Giovanni (LNF)

Contribution ID: 2 Type: not specified

Construction features of the KLOE Cylindrical-GEM detector

Thursday, 25 October 2012 09:20 (40 minutes)

Presenter: DOMENICI, Danilo (LNF)

Contribution ID: 3 Type: not specified

CGEM: Thermo-Mechanical characteristics and Finite Element Model

Thursday, 25 October 2012 10:00 (30 minutes)

Presenter: QUINTIERI, Lina (LNF)

Contribution ID: 4

Type: not specified

Possibilities and limitatons for the production of GEMS and Read-out Flexes used in Cylindrical Detectors

Thursday, 25 October 2012 10:30 (30 minutes)

Presenter: DE OLIVEIRA, Rui (CERN)

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Quality test of Readout Flexes PCB for KLOE CGEM

Thursday, 25 October 2012 11:20 (20 minutes)

Presenter: FANIZZI, Giampiero (INFN Bari)

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

DAQ System strategy for CGEM data acquisition for the KLOE-2 experiment

Thursday, 25 October 2012 11:40 (30 minutes)

Presenter: BRANCHINI, Paolo (ROMA3)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Front End Electronics for the KLOE CGEM

Thursday, 25 October 2012 12:10 (35 minutes)

Presenter: RANIERI, Antonio (BA)

Contribution ID: 8 Type: not specified

Test beam results of prototypes and cosmic ray test of final CGEM detectors

Thursday, 25 October 2012 14:30 (45 minutes)

Presenter: DE LUCIA, Erika (LNF)

Contribution ID: 9 Type: not specified

Requirements for a CGEM IT at BESIII

Thursday, 25 October 2012 15:15 (15 minutes)

Presenter: OUYANG, Qun (IHEP)

Contribution ID: 10 Type: not specified

Requirements for a CGEM IT at VEPP2000

Thursday, 25 October 2012 15:30 (15 minutes)

Presenter: SHEKHTMAN, Lev (INP)

Contribution ID: 11 Type: not specified

MPGD at **CERN**

Friday, 26 October 2012 10:45 (20 minutes)

Presenter: DE OLIVEIRA, Rui (CERN)