# Starting-up the LUNA MV collaboration

### **Report of Contributions**

Contribution ID: 2 Type: not specified

# Invited talk - Measuring nuclear cross sections of astrophysical impact underground: twenty years of the LUNA project

Wednesday, 6 February 2013 14:50 (45 minutes)

**Presenter:** TRAUTVETTER, Hanns-Peter (Bochum University)

Session Classification: LUNA Past & Present

Contribution ID: 3 Type: not specified

### The LUNA MV project at LNGS: overview of the present status

Wednesday, 6 February 2013 15:35 (1 hour)

**Presenters:** GUGLIELMETTI, Alessandra (MI); JUNKER, Matthias Bernhard (LNGS)

Session Classification: LUNA Past & Present

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

# Invited talk - The experimental status of the art and open problems

Wednesday, 6 February 2013 17:00 (40 minutes)

Presenter: HASS, Michael (Weizmann Institute of Science)

**Session Classification:** The 3He(4He, gamma)7Be reaction

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

# Fitting the data over a wide energy range: open problems

Wednesday, 6 February 2013 17:40 (15 minutes)

Presenter: DI LEVA, Antonino (NA)

**Session Classification:** The 3He(4He, gamma)7Be reaction

Contribution ID: 6 Type: not specified

#### Discussion

Wednesday, 6 February 2013 17:55 (35 minutes)

**Session Classification:** The 3He(4He, gamma)7Be reaction

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

# Invited talk - The experimental status of the art and open problems

Thursday, 7 February 2013 08:30 (40 minutes)

Primary author: STRIEDER, Frank (Bochum University)

Presenter: IMBRIANI, Gianluca (INFN Napoli)

Session Classification: The 13C(alpha, n)16O reaction

Contribution ID: 8 Type: not specified

#### Last results obtained with the Trojan horse method

Thursday, 7 February 2013 09:10 (15 minutes)

**Presenter:** LA COGNATA, Marco Salvatore (INFN - LNS)

**Session Classification:** The 13C(alpha, n)16O reaction

Contribution ID: 9 Type: not specified

#### Discussion

Thursday, 7 February 2013 09:25 (35 minutes)

**Session Classification:** The 13C(alpha, n)16O reaction

Contribution ID: 10 Type: not specified

# Invited talk - The experimental status of the art and open problems

Thursday, 7 February 2013 10:30 (40 minutes)

Presenter: UGALDE, Claudio (Chicago University)

**Session Classification:** The 22Ne(alpha,n)25Mg reaction

Contribution ID: 11 Type: not specified

#### A possible neutron detector for LUNA MV

Thursday, 7 February 2013 11:10 (15 minutes)

**Presenter:** VALIENTE DOBON, Jose' Javier (LNL)

**Session Classification:** The 22Ne(alpha,n)25Mg reaction

Contribution ID: 12 Type: not specified

#### Discussion

Thursday, 7 February 2013 11:25 (35 minutes)

**Session Classification:** The 22Ne(alpha,n)25Mg reaction

Contribution ID: 13 Type: not specified

# Invited talk - The experimental status of the art and open problems

Thursday, 7 February 2013 12:00 (40 minutes)

Presenter: SCHUERMANN, Daniel (INFN Napoli)

Session Classification: The 12C(alpha,gamma)16O reaction

Contribution ID: 14 Type: not specified

#### The importance of measuring angular distribution

Thursday, 7 February 2013 12:40 (15 minutes)

**Presenter:** GAY, Moshe (University of Connecticut)

Session Classification: The 12C(alpha,gamma)16O reaction

Contribution ID: 15 Type: not specified

#### Discussion

Thursday, 7 February 2013 12:55 (35 minutes)

Session Classification: The 12C(alpha,gamma)16O reaction

Contribution ID: 16 Type: not specified

# Possible structure of the Memorandum of Understanding

Friday, 8 February 2013 09:30 (25 minutes)

**Presenter:** ALIOTTA, Marialuisa (University of Edinburgh)

Session Classification: Round Table "The structure of the future LUNA MV collabora-

tion"

Contribution ID: 17 Type: not specified

#### Discussion

Friday, 8 February 2013 09:55 (35 minutes)

**Session Classification:** Round Table "The structure of the future LUNA MV collaboration"

Contribution ID: 18 Type: not specified

#### Discussion

Friday, 8 February 2013 10:45 (1h 15m)

**Session Classification:** Round Table "The structure of the future LUNA MV collaboration"

Contribution ID: 19 Type: not specified

# New progress of Chinese JinPing mountain underground lab

Thursday, 7 February 2013 17:30 (10 minutes)

**Presenter:** GANG, Liang (China Institute of Atomic Energy)

Contribution ID: 20 Type: not specified

#### Visit undergound

Contribution ID: 21 Type: not specified

#### **Welcome from LNGS Director**

Wednesday, 6 February 2013 14:30 (10 minutes)

Presenter: RAGAZZI, Stefano (INFN - LNGS)

Contribution ID: 23 Type: not specified

#### **Invited talk: Gran Sasso Science Institute**

Wednesday, 6 February 2013 14:40 (10 minutes)

**Presenter:** COCCIA, Eugenio (INFN Roma 2)