9th EuPRAXIA@SPARC_LAB TDR Review Committee

Report of Contributions

Closed Session

Contribution ID: 21

Type: not specified

Closed Session

9th EuPRAXIA@ ... / Report of Contributions

Welcome and News from LNF Dir ...

Contribution ID: 22

Type: not specified

Welcome and News from LNF Director

Monday, 16 June 2025 14:30 (30 minutes)

Presenter: GIANOTTI, Paola (LNF)

EuPRAXIA@SPARC_LAB Executi...

Contribution ID: 23

Type: not specified

EuPRAXIA@SPARC_LAB Executive Summary

Monday, 16 June 2025 15:30 (30 minutes)

Presenter: FERRARIO, Massimo (Istituto Nazionale di Fisica Nucleare)

EuPRAXIA_PP Status Report

Contribution ID: 25

Type: not specified

EuPRAXIA_PP Status Report

Monday, 16 June 2025 15:00 (30 minutes)

Presenter: CAMPANA, Pierluigi (Istituto Nazionale di Fisica Nucleare)

Discussion

Contribution ID: 26

Type: not specified

Discussion

Tuesday, 17 June 2025 10:30 (30 minutes)

Ch 14: Laser System

Contribution ID: 28

Type: not specified

Ch 14: Laser System

Tuesday, 17 June 2025 11:45 (15 minutes)

Presenter: ANANIA, Maria Pia (Istituto Nazionale di Fisica Nucleare)

Ch 15: RF System

Contribution ID: 29

Type: not specified

Ch 15: RF System

Tuesday, 17 June 2025 12:00 (15 minutes)

Presenter: GALLO, Alessandro (Istituto Nazionale di Fisica Nucleare)

Ch 19: Magnets and Power Supplies

Contribution ID: 30

Type: not specified

Ch 19: Magnets and Power Supplies

Tuesday, 17 June 2025 15:15 (15 minutes)

Presenter: SABBATINI, Lucia (Istituto Nazionale di Fisica Nucleare)

Ch 20: Functional Safety Systems

Contribution ID: 31

Type: not specified

Ch 20: Functional Safety Systems

Tuesday, 17 June 2025 14:30 (15 minutes)

Presenter: DOMPÈ, Valentina (Istituto Nazionale di Fisica Nucleare)

Ch 22: Conventional Safety

Contribution ID: 32

Type: not specified

Ch 22: Conventional Safety

Tuesday, 17 June 2025 16:30 (15 minutes)

Presenter: VESCOVI, Sandro (Istituto Nazionale di Fisica Nucleare)

Discussion

Contribution ID: 33

Type: not specified

Discussion

Monday, 16 June 2025 16:00 (30 minutes)

Discussion

Contribution ID: 34

Type: not specified

Discussion

Tuesday, 17 June 2025 18:00 (30 minutes)

Social Dinner

Contribution ID: 35

Type: not specified

Social Dinner

Monday, 16 June 2025 20:00 (2 hours)

Closed Session

Contribution ID: 36

Type: not specified

Closed Session

Wednesday, 18 June 2025 09:00 (30 minutes)

Q&A

Contribution ID: 50

Type: not specified

Q&A

Wednesday, 18 June 2025 09:30 (1 hour)

9th EuPRAXIA@ ... / Report of Contributions

Ch 13: Electron and Photon Diagn...

Contribution ID: 52

Type: not specified

Ch 13: Electron and Photon Diagnostics

Tuesday, 17 June 2025 11:30 (15 minutes)

Presenter: Prof. CIANCHI, Alessandro (Tor Vergata University and INFN)

Ch 9: Plasma Accelerating Module

Contribution ID: 53

Type: not specified

Ch 9: Plasma Accelerating Module

Tuesday, 17 June 2025 09:45 (15 minutes)

Presenter: BIAGIONI, Angelo (Istituto Nazionale di Fisica Nucleare)

Ch 11: Photon Beam Line

Contribution ID: 54

Type: not specified

Ch 11: Photon Beam Line

Tuesday, 17 June 2025 10:15 (15 minutes)

Presenter: VILLA, Fabio (Istituto Nazionale di Fisica Nucleare)

Ch 21: Civil Infrastructure

Contribution ID: 55

Type: not specified

Ch 21: Civil Infrastructure

Tuesday, 17 June 2025 15:45 (15 minutes)

Presenter: ROTUNDO, Ugo (Istituto Nazionale di Fisica Nucleare)

Ch 4: Scientific Case

Contribution ID: 56

Type: not specified

Ch 4: Scientific Case

Monday, 16 June 2025 17:00 (15 minutes)

Presenter: STELLATO, Francesco (Istituto Nazionale di Fisica Nucleare)

Ch 12: Experimental End Station

Contribution ID: 57

Type: not specified

Ch 12: Experimental End Station

Monday, 16 June 2025 17:15 (15 minutes)

Presenter: STELLATO, Francesco (Istituto Nazionale di Fisica Nucleare)

Ch 5: Beam Physics

Contribution ID: 58

Type: not specified

Ch 5: Beam Physics

Monday, 16 June 2025 17:30 (15 minutes)

Presenter: VACCAREZZA, Cristina (Istituto Nazionale di Fisica Nucleare)

Ch 6: Machine Layout

Contribution ID: 59

Type: not specified

Ch 6: Machine Layout

Tuesday, 17 June 2025 09:00 (15 minutes)

Presenter: GHIGO, Andrea (Istituto Nazionale di Fisica Nucleare)

Ch 7: RF Photo-injector

Contribution ID: 60

Type: not specified

Ch 7: RF Photo-injector

Tuesday, 17 June 2025 09:15 (15 minutes)

Presenter: CHIADRONI, Enrica (Istituto Nazionale di Fisica Nucleare)

Ch 8: RF X-band Linac

Contribution ID: 61

Type: not specified

Ch 8: RF X-band Linac

Tuesday, 17 June 2025 09:30 (15 minutes)

Presenter: ALESINI, David (Istituto Nazionale di Fisica Nucleare)

Ch 18: Vacuum System

Contribution ID: 62

Type: not specified

Ch 18: Vacuum System

Tuesday, 17 June 2025 15:30 (15 minutes)

Presenter: LIEDL, Andrea (Istituto Nazionale di Fisica Nucleare)

Ch 10: Undulator

Contribution ID: 63

Type: not specified

Ch 10: Undulator

Tuesday, 17 June 2025 10:00 (15 minutes)

Presenter: Dr GIANNESSI, Luca Giannessi (Istituto Nazionale di Fisica Nucleare)

Discussion

Contribution ID: 64

Type: not specified

Discussion

Ch 16: Timing and Synchronisation

Contribution ID: 65

Type: not specified

Ch 16: Timing and Synchronisation

Tuesday, 17 June 2025 12:15 (15 minutes)

Presenter: BELLAVEGLIA, Marco (Istituto Nazionale di Fisica Nucleare)

Ch 17: Control System

Contribution ID: 66

Type: not specified

Ch 17: Control System

Tuesday, 17 June 2025 14:15 (15 minutes)

Presenter: DOMPÈ, Valentina (Istituto Nazionale di Fisica Nucleare)

9th EuPRAXIA@ ... / Report of Contributions

Ch 23: Radiation Safety and Beam ...

Contribution ID: 67

Type: not specified

Ch 23: Radiation Safety and Beam Dumps

Tuesday, 17 June 2025 16:45 (15 minutes)

Presenter: CHIARELLI, Federico (Istituto Nazionale di Fisica Nucleare)

9th EuPRAXIA@ ... / Report of Contributions

Ch 24: Integration and Implement...

Contribution ID: 68

Type: not specified

Ch 24: Integration and Implementation

Tuesday, 17 June 2025 17:00 (15 minutes)

Presenter: DEL FRANCO, Mario (Istituto Nazionale di Fisica Nucleare)

Ch 25: System engineering

Contribution ID: 69

Type: not specified

Ch 25: System engineering

Tuesday, 17 June 2025 17:15 (15 minutes)

Presenter: CIOETA, Fara (Istituto Nazionale di Fisica Nucleare)

Ch 26: Project Cost, Timeline and ...

Contribution ID: 70

Type: not specified

Ch 26: Project Cost, Timeline and Management Structure

Tuesday, 17 June 2025 17:30 (15 minutes)

Presenter: FALONE, Antonio (Istituto Nazionale di Fisica Nucleare)

Ch 27: Future Upgrades

Contribution ID: 71

Type: not specified

Ch 27: Future Upgrades

Tuesday, 17 June 2025 17:45 (15 minutes)

Presenter: FERRARIO, Massimo (Istituto Nazionale di Fisica Nucleare)

Report back

Contribution ID: 72

Type: not specified

Report back

Wednesday, 18 June 2025 12:00 (30 minutes)

Closed Session 1

Contribution ID: 73

Type: not specified

Closed Session 1

Closed Session 2

Contribution ID: 74

Type: not specified

Closed Session 2

Discussion

Contribution ID: 75

Type: not specified

Discussion

Tuesday, 17 June 2025 14:45 (30 minutes)

Closed Session

Contribution ID: 76

Type: not specified

Closed Session

Wednesday, 18 June 2025 11:00 (1 hour)

Discussion

Contribution ID: 77

Type: not specified

Discussion

Monday, 16 June 2025 17:45 (45 minutes)