ETMC meeting (October 2011)

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

Status of the RCs project in France

Wednesday, 12 October 2011 14:30 (30 minutes)

Presenter: XINING DU

Session Classification: Session 1

Contribution ID: 2 Type: not specified

Nf=4 Renormalization factors

Wednesday, 12 October 2011 15:00 (30 minutes)

Presenter: MARTHA CONSTANTINOU

Session Classification: Session 1

Contribution ID: 3 Type: not specified

Neutral Kaon Mixing Beyond the SM from Nf = 2 tmQCD

Thursday, 13 October 2011 09:30 (30 minutes)

Presenter: PETROS DIMOPOULOS

Session Classification: Session 3

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

B_K Nf=2+1+1 & Z4f renormalization with Nf=4

Thursday, 13 October 2011 10:00 (30 minutes)

Presenter: NURIA CARRASCO VELA

Session Classification: Session 3

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Spectral projectors

Thursday, 13 October 2011 11:00 (30 minutes)

Presenter: KARL JANSEN

Session Classification: Session 4

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

A novel method for the calculation of nucleon matrix elements

Thursday, 13 October 2011 11:30 (30 minutes)

Presenter: SIMON DINTER

Session Classification: Session 4

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Disconnected diagrams

Thursday, 13 October 2011 12:00 (30 minutes)

Presenter: VINCENT DRACH

Session Classification: Session 4

Contribution ID: 8 Type: **not specified**

Overlap Valence Quarks on a Twisted Mass sea - an update

Thursday, 13 October 2011 16:00 (30 minutes)

Presenter: KRZYSZTOF CICHY

Session Classification: Session 5

Contribution ID: 9 Type: not specified

Pseudoscalar flavor-singlet mesons from 2+1+1 tmLQCD

Thursday, 13 October 2011 15:00 (30 minutes)

Presenter: KONSTANTIN OTTNAD

Session Classification: Session 5

Contribution ID: 10 Type: not specified

Refined estimate of lambda_ms with 2+1+1

Thursday, 13 October 2011 15:30 (30 minutes)

Presenter: KONSTANTIN PETROV

Session Classification: Session 5

Contribution ID: 11 Type: not specified

Heavy-light meson correlators

Friday, 14 October 2011 09:50 (20 minutes)

Presenter: BENOIT BLOSSIER

Session Classification: Session 7

Contribution ID: 12 Type: not specified

First results for fB and B_B with smearing

Friday, 14 October 2011 10:10 (20 minutes)

Presenter: FRANCESCO SANFILIPPO

Session Classification: Session 7

Contribution ID: 14 Type: not specified

Ratio method and B-physics

Friday, 14 October 2011 09:30 (20 minutes)

Presenter: GREGORIO HERDOIZA

Session Classification: Session 7

Contribution ID: 15 Type: not specified

New ideas on quark mass generation

Wednesday, 12 October 2011 15:30 (30 minutes)

Presenter: GIANCARLO ROSSI

Session Classification: Session 1

Contribution ID: 16 Type: not specified

Nf=4 Renormalization constants

Thursday, 13 October 2011 14:30 (30 minutes)

Presenter: DAVID PALAO

Session Classification: Session 5