2023 LNL User Community Meeting

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: **not specified**

Welcome from the User Board

Thursday, 16 November 2023 14:00 (5 minutes)

Presenter: BOTTONI, Simone

Session Classification: General

Contribution ID: 2 Type: not specified

Welcome from the Director of LNL

Thursday, 16 November 2023 14:05 (10 minutes)

Presenter: AZAIEZ, Faïçal

Session Classification: General

Contribution ID: 3 Type: not specified

News from the Accelerator Division

Thursday, 16 November 2023 14:15 (20 minutes)

Presenter: FAGOTTI, Enrico

Session Classification: General

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

News from the Research Division

Thursday, 16 November 2023 14:35 (20 minutes)

Presenter: FIORETTO, Enrico

Session Classification: General

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Status of the SPES project

Thursday, 16 November 2023 14:55 (20 minutes)

Presenter: MARCHI, Tommaso

Session Classification: General

Contribution ID: 6 Type: not specified

The TAP research program

Thursday, 16 November 2023 15:15 (20 minutes)

Presenter: GOTTARDO, Andrea

Session Classification: General

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

The AN/CN research program

Thursday, 16 November 2023 15:35 (20 minutes)

Presenter: SELVA, Anna

Session Classification: General

Contribution ID: 8 Type: not specified

New End of Experiment Report

Thursday, 16 November 2023 15:55 (5 minutes)

Presenter: PIATTI, Denise

Session Classification: General

Contribution ID: 9 Type: not specified

The LNL network infrastructure

Thursday, 16 November 2023 16:20 (15 minutes)

Presenter: GULMINI, Michele

Session Classification: General

Contribution ID: 10 Type: not specified

News from the Target Service

Thursday, 16 November 2023 16:35 (15 minutes)

Presenter: CORRADETTI, Stefano **Session Classification:** General

Contribution ID: 11 Type: not specified

Status of beam developments

Thursday, 16 November 2023 16:50 (15 minutes)

Presenter: GALATÀ, Alessio

Session Classification: General

Contribution ID: 12 Type: not specified

Status of EUROLABS

Thursday, 16 November 2023 17:05 (15 minutes)

Presenter: MARCHI, Tommaso

Session Classification: General

Contribution ID: 13 Type: not specified

Outcome of the LNL Mid Term Plan

Thursday, 16 November 2023 17:20 (15 minutes)

Presenter: MENGONI, Daniele

Session Classification: General

Contribution ID: 14 Type: not specified

Outreach activities at LNL

Thursday, 16 November 2023 17:35 (15 minutes)

Presenter: GOZZELLINO, Andrea **Session Classification:** General

Contribution ID: 16 Type: not specified

The AGATA campaign at LNL

Friday, 17 November 2023 09:00 (25 minutes)

Presenter: VALIENTE-DOBÓN, Jose Javier

Session Classification: TAP

Contribution ID: 17 Type: not specified

Development of a cryogenic target at LNL

Friday, 17 November 2023 09:25 (15 minutes)

Presenter: SEDLÁK, Matúš

Session Classification: TAP

Contribution ID: 18 Type: not specified

The EXOTIC upgrade

Friday, 17 November 2023 09:40 (15 minutes)

Presenter: MAZZOCCO, Marco

Session Classification: TAP

Contribution ID: 19 Type: not specified

The GARFIELD upgrade

Friday, 17 November 2023 09:55 (15 minutes)

Presenter: BALDESI, Lucia

Session Classification: TAP

Contribution ID: 20 Type: not specified

The SIRAD experiment

Friday, 17 November 2023 10:10 (15 minutes)

Presenter: SILVESTRIN, Luca

Session Classification: TAP

Contribution ID: 21 Type: not specified

The SLICES setup

Friday, 17 November 2023 10:25 (15 minutes)

Presenter: MARCHINI, Naomi

Session Classification: SPES

Contribution ID: 22 Type: not specified

The SPES Beta Decay Station

Friday, 17 November 2023 10:40 (15 minutes)

Presenter: BENZONI, Giovanna

Session Classification: SPES

Contribution ID: 23 Type: not specified

The SPES neutron sources

Friday, 17 November 2023 10:55 (15 minutes)

 $\begin{tabular}{ll} \textbf{Presenter:} & MONETTI, Alberto \\ \end{tabular}$

Session Classification: SPES

Contribution ID: 24 Type: not specified

Radioisotopes for medicine and applied physics

Friday, 17 November 2023 11:10 (15 minutes)

Presenter: PUPILLO, Gaia

Session Classification: SPES

Contribution ID: 25 Type: not specified

Detector developments and N3G

Friday, 17 November 2023 11:45 (15 minutes)

Presenter: CARRARO, Chiara

Session Classification: AN/CN

Contribution ID: 26 Type: not specified

Ion Beam Analysis for Materials Characterization

Friday, 17 November 2023 12:00 (15 minutes)

Presenter: MAGGIONI, Gianluigi **Session Classification:** AN/CN

Contribution ID: 27 Type: not specified

Cultural heritage at LNL

Friday, 17 November 2023 12:15 (15 minutes)

Presenter: LO GIUDICE, Alessandro

Session Classification: AN/CN

Contribution ID: 28 Type: not specified

Neutron sources from the CN accelerator

Friday, 17 November 2023 12:30 (15 minutes)

Presenter: BELLAN, Luca

Session Classification: AN/CN

Contribution ID: 29 Type: not specified

The X17 experiment

Friday, 17 November 2023 12:45 (15 minutes)

Presenter: GONGORA SERVIN, Benito

Session Classification: AN/CN

Contribution ID: 30 Type: not specified

Nuclear astrophysics at LNL

Friday, 17 November 2023 13:00 (15 minutes)

 $\begin{tabular}{ll} \textbf{Presenter:} & DELL'AQUILA, Daniele \\ \end{tabular}$

Session Classification: AN/CN