Connecting Dots: a Life in Physics

Report of Contributions

Connecting Dots: ... / Report of Contributions Welcome

Contribution ID: 10 Type: not specified

Welcome

Wednesday, 14 July 2021 09:30 (15 minutes)

Presenter: Dr BOSSI DIRECTOR OF LNF –INFN, Fabio

Connecting Dots: ... / Report of Contributions

Contribution ID: 11 Type: not specified

"Almost 20 years working with Sultan"

Wednesday, 14 July 2021 09:45 (15 minutes)

Presenter: Dr HAMPAI

Contribution ID: 12 Type: not specified

"Channeling Radiation on Single Crystal"

Wednesday, 14 July 2021 10:00 (15 minutes)

Presenter: Dr AZADEGAN

Contribution ID: 13 Type: not specified

On Prof. Sultan Dabagov anniversary: the review of crystal channeling studies

Wednesday, 14 July 2021 10:15 (15 minutes)

Presenter: Dr BABAEV

Connecting Dots: ... / Report of Contributions

Contribution ID: 14 Type: not specified

Motivation for life and science & Hybrid scheme of positron production by channeling radiation & Black squares mystery

Wednesday, 14 July 2021 10:30 (15 minutes)

Presenter: Dr ABRADSHITOV

Contribution ID: 15 Type: not specified

Laser - Plasma Channeling: main results (with Frolov)

Wednesday, 14 July 2021 11:00 (15 minutes)

Presenter: Dr DIK

Contribution ID: 16 Type: not specified

Laser - Plasma Channeling: main results (with Dik)

Wednesday, 14 July 2021 11:15 (15 minutes)

Presenter: Dr FROLOV

Contribution ID: 17 Type: not specified

"Channeling, Laser-Plasma-Acceleration and Betatron Radiation"

Wednesday, 14 July 2021 11:30 (15 minutes)

Presenter: Dr GIULIETTI

Contribution ID: 18

Type: not specified

"Ultra-low emittance muon beams generation by Lorentz boost of X-rays with electrons: an example of in-vacuum channeling"

Wednesday, 14 July 2021 11:45 (15 minutes)

Presenter: Dr SERAFINI

Contribution ID: 19 Type: not specified

"Quantitative measurements of fuel spatial mass distributions from GDI sprays through polycapillary x-ray based techniques"

Wednesday, 14 July 2021 12:00 (15 minutes)

Presenter: Dr MARCHITTO

Contribution ID: 20 Type: not specified

Tomsk-Frascati joint studies in applications of X-ray polycapillary optics

Wednesday, 14 July 2021 12:15 (15 minutes)

Presenter: Dr CHEREPENNIKOV

Contribution ID: 21 Type: not specified

Final Discussion - Happy Birthday Sultan

Wednesday, 14 July 2021 12:30 (30 minutes)

In this section all of the participants can talk and share some comments and memories about his/her "interactions" with Sultan