Intense Annual General Meeting

Report of Contributions

Perspectives at Particle Accelerators

Contribution ID: 1

Type: not specified

Perspectives at Particle Accelerators

Thursday, 7 November 2019 15:00 (1 hour)

Presenter: BEDESCHI, Franco (PI)

Gravitational Waves from Black H ...

Contribution ID: 2

Type: not specified

Gravitational Waves from Black Holes and Neutron Starts: listening to the whispers of the Universe

Thursday, 7 November 2019 16:00 (1 hour)

Presenter: ALLOCCA, Annalisa (Universita' di Pisa - INFN Pisa)

Einstein Telescope Status

Contribution ID: 3

Type: not specified

Einstein Telescope Status

Thursday, 7 November 2019 17:00 (1 hour)

Presenter: PUNTURO, Michele (PG)

The Italian Summer Students at Fe ...

Contribution ID: 4

Type: not specified

The Italian Summer Students at Fermilab and other US Laboratorioes

Thursday, 7 November 2019 11:00 (1 hour)

Presenter: LUONGO, Carmela (PI)

Installation, Activation and Readin ...

Contribution ID: 5

Type: not specified

Installation, Activation and Readiness Test of the ICARUS Low Voltage Power Supply

Wednesday, 6 November 2019 17:00 (10 minutes)

Presenter: RAMPAZZO, Gabriele (PD)

Installation of DBBs on feedthroug ...

Contribution ID: 6

Type: not specified

Installation of DBBs on feedthrough flanges on ICARUS

Wednesday, 6 November 2019 16:30 (10 minutes)

Presenter: MENG, Guang (PD)

Overview on the installation and t ...

Contribution ID: 7

Type: not specified

Overview on the installation and tests of the ICARUS LAr-TPC readout electronics

Wednesday, 6 November 2019 17:10 (10 minutes)

Presenter: GUGLIELMI, Alberto (PD)

Tools for LAr purity measurement ...

Contribution ID: 8

Type: not specified

Tools for LAr purity measurement and for wire signal calibration in the ICARUS T600 detector

Wednesday, 6 November 2019 17:20 (10 minutes)

Presenter: FARNESE, Christian (PD)

Report on INTENSE (WP-2) activit ...

Contribution ID: 9

Type: not specified

Report on INTENSE (WP-2) activity at FNAL: September 9-October 7 2019

Wednesday, 6 November 2019 17:30 (10 minutes)

Presenter: VARANINI, Filippo (PD)

Installation of the signal flanges in ...

Contribution ID: 10

Type: not specified

Installation of the signal flanges in the ICARUS T600 detector

Wednesday, 6 November 2019 16:40 (10 minutes)

Presenter: Dr BRAGGIOTTI, Alberto (INFN-Padova)

ICARUS Side CRT preparation Jun...

Contribution ID: 11

Type: not specified

ICARUS Side CRT preparation June 12 – July 12, 2019

Wednesday, 6 November 2019 17:40 (10 minutes)

Presenter: TORTORICI, Francesco (CT)

Installation on-site of the TPC ...

Contribution ID: 12

Type: not specified

Installation on-site of the TPC mini-crates, population with CAEN A2795 boards and cabling of the ICARUS read-out electronics

Wednesday, 6 November 2019 16:50 (10 minutes)

Presenter: NICOLETTO, Marino (PD)

Analysis of Monte Carlo events for ...

Contribution ID: 13

Type: not specified

Analysis of Monte Carlo events for ICARUS PMT trigger studies

Wednesday, 6 November 2019 17:50 (10 minutes)

Presenter: MENEGOLLI, Alessandro (PV)

INTENSE activity: report of Gian ...

Contribution ID: 14

Type: not specified

INTENSE activity: report of Gian Luca Raselli

Wednesday, 6 November 2019 18:00 (10 minutes)

Presenter: RASELLI, Gian Luca (PV)

INTENSE activity: report of Massi ...

Contribution ID: 15

Type: not specified

INTENSE activity: report of Massimo Rossella

Wednesday, 6 November 2019 18:10 (10 minutes)

Presenter: ROSSELLA, Massimo (PV)

Neutrino Physics: event reconstru...

Contribution ID: 17

Type: not specified

Neutrino Physics: event reconstruction tools; INTENSE - WP2

Wednesday, 6 November 2019 09:15 (15 minutes)

Presenter: MENEGOLLI, Alessandro (PV)

Session Classification: WP Report Session

Report INTENSE - WP1 NEUTRIN...

Contribution ID: 18

Type: not specified

Report INTENSE - WP1 NEUTRINO DETECTORS

Wednesday, 6 November 2019 09:00 (15 minutes)

Presenter: RASELLI, Gian Luca (PV)

Session Classification: WP Report Session

Neutrino Physics: Data Analysis I...

Contribution ID: 19

Type: not specified

Neutrino Physics: Data Analysis INTENSE - WP3

Wednesday, 6 November 2019 09:30 (15 minutes)

Presenter: GIBIN, Daniele (PD)

Session Classification: WP Report Session

Report WP6 - Dissemination and O ...

Contribution ID: 20

Type: not specified

Report WP6 - Dissemination and Outreach

Wednesday, 6 November 2019 10:15 (15 minutes)

Presenters: LUONGO, Carmela (PI); VIGNOLI, Chiara (LNGS) **Session Classification:** WP Report Session

Report from the University of Man...

Contribution ID: 22

Type: not specified

Report from the University of Manchester

Wednesday, 6 November 2019 11:45 (15 minutes)

Presenter: FURMANSKI, Andrew **Session Classification:** Reports

WP7: Transfer of Knowledge - Mu...

Contribution ID: 23

Type: not specified

WP7: Transfer of Knowledge - Muography

Wednesday, 6 November 2019 10:30 (15 minutes)

Presenters: VIGNOLI, Chiara (LNGS); TYTGAT, Michael; SIA, Radia **Session Classification:** WP Report Session

Highlights of the MU2E 2019 - Rep...

Contribution ID: 24

Type: not specified

Highlights of the MU2E 2019 - Report WP4

Wednesday, 6 November 2019 09:45 (15 minutes)

Presenter: MISCETTI, Stefano (LNF) **Session Classification:** WP Report Session

Muography - WP5 Report

Contribution ID: 25

Type: not specified

Muography - WP5 Report

Wednesday, 6 November 2019 10:00 (15 minutes)

Presenter: MACEDONIO, Giovanni (INGV, Osservatorio Vesuviano) **Session Classification:** WP Report Session

Intense RISE report Secondment fr ...

Contribution ID: 26

Type: not specified

Intense RISE report Secondment from Wigner RCP to University of Tokyo, 2019 august

Thursday, 7 November 2019 09:00 (15 minutes)

Presenters: GALGÓCZI, Gábor; NYITRAI, Gábor **Session Classification:** Muography

Transfer of Knowledge

Contribution ID: 27

Type: not specified

Transfer of Knowledge

Thursday, 7 November 2019 09:45 (30 minutes)

Presenters: VIGNOLI, Chiara (LNGS); TYTGAT, Michael; SIA, Radia **Session Classification:** Transfer of Knowledge

Report from the University of Cam ...

Contribution ID: 29

Type: not specified

Report from the University of Cambridge

Wednesday, 6 November 2019 11:30 (15 minutes)

Presenter: UCHIDA, Melissa **Session Classification:** Reports

Report from the University of Bern

Contribution ID: 30

Type: not specified

Report from the University of Bern

Wednesday, 6 November 2019 12:00 (15 minutes)

Presenter: WEBER, Michele **Session Classification:** Reports

Secondments and activities - CAEN

Contribution ID: 31

Type: not specified

Secondments and activities - CAEN

Thursday, 7 November 2019 10:15 (15 minutes)

Presenter: IOVENE, Alessandro

Session Classification: Transfer of Knowledge

INTENSE Meeting Naples Second ...

Contribution ID: 32

Type: not specified

INTENSE Meeting Naples Secondment Update

Thursday, 7 November 2019 09:15 (15 minutes)

Presenter:BASNET, SamipSession Classification:Muography

Report on secondments in Naples

Contribution ID: 33

Type: not specified

Report on secondments in Naples

Thursday, 7 November 2019 09:30 (15 minutes)

Presenter: WUYCKENS, Sophie **Session Classification:** Muography