JENNIFER2 Kickoff Meeting



Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

JENNIFER2 General Presentation

Thursday, 12 September 2019 09:00 (30 minutes)

Presenter: PASSERI, Antonio (ROMA3)

Contribution ID: 2 Type: not specified

Talk of the Project Officer

Thursday, 12 September 2019 09:30 (30 minutes)

Computing

Contribution ID: 3 Type: not specified

Computing

Thursday, 12 September 2019 16:40 (20 minutes)

Presenter: KING, Sophie (King's College)

Session Classification: WP5: Computing and Common Techniques

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Data Acquisition design for Hyper-K

Thursday, 12 September 2019 17:15 (15 minutes)

Presenter: RICHARDS, Benjamin James (King's College)

Session Classification: WP5: Computing and Common Techniques

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Statistical Methods

Thursday, 12 September 2019 17:30 (20 minutes)

Presenter: TONELLI, Diego (TS)

Session Classification: WP5: Computing and Common Techniques

Contribution ID: 6 Type: not specified

Phenomenology and generators

Thursday, 12 September 2019 16:20 (20 minutes)

Presenter: KOU, Emi Kou (LAL/IN2P3)

Session Classification: WP5: Computing and Common Techniques

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Belle II detector performance/commissioning

Thursday, 12 September 2019 10:00 (30 minutes)

Presenter: UNO, Shoji (KEK)

Session Classification: WP1: Search for new physics at Belle II

Contribution ID: 8 Type: not specified

Search for dark matter at Belle II

Thursday, 12 September 2019 11:00 (20 minutes)

Presenter: INGUGLIA, Gianluca (HEPHY)

Session Classification: WP1: Search for new physics at Belle II

Contribution ID: 9 Type: not specified

Belle II summer 2019 results and short time prospects

Thursday, 12 September 2019 11:20 (20 minutes)

Presenter: BERNLOCHNER, Florian (KIT)

Session Classification: WP1: Search for new physics at Belle II

Contribution ID: 10 Type: not specified

Quarkonium physics at Belle II

Thursday, 12 September 2019 11:40 (10 minutes)

Presenter: MUSSA, Roberto (TO)

Session Classification: WP1: Search for new physics at Belle II

Contribution ID: 11 Type: not specified

Photodetector technologies at FBK

Thursday, 12 September 2019 14:00 (20 minutes)

Presenter: MAZZI, Alberto (TIFP)

Session Classification: SME technology session

Contribution ID: 12 Type: not specified

Electronic readout solutions from CAEN

Thursday, 12 September 2019 14:20 (20 minutes)

Presenter: PAOLI, Nicola (CAEN SPA)

Session Classification: SME technology session

Contribution ID: 13 Type: not specified

Photon counting highly irradiated environments

Thursday, 12 September 2019 14:40 (20 minutes)

Presenter: PESTOTNIK, Rok (Jozef Stefan Institute)

Session Classification: WP4: New Photodetectors developments

Contribution ID: 14 Type: not specified

Multi-PMT development for Hyper-K project

Thursday, 12 September 2019 15:00 (20 minutes)

Presenter: RICCIO, Ciro (NA)

Session Classification: WP4: New Photodetectors developments

Contribution ID: 15 Type: not specified

Organic photosensors R&D

Thursday, 12 September 2019 15:20 (20 minutes)

Presenter: DE ROSA, Stefania (Roma Tre University)

Session Classification: WP4: New Photodetectors developments

Contribution ID: 16 Type: not specified

Data Acquisition for Belle II PXD detector

Thursday, 12 September 2019 17:00 (15 minutes)

Presenter: LANGE, Soeren (Giessen University)

Session Classification: WP5: Computing and Common Techniques

Contribution ID: 17 Type: not specified

WP2 general introduction

Thursday, 12 September 2019 11:50 (10 minutes)

Presenter: CATANESI, Maria Gabriella (BA)

Session Classification: WP2: T2K detector upgrade and neutrino physics

Contribution ID: 18 Type: not specified

T2K near detector upgrade

Thursday, 12 September 2019 12:00 (20 minutes)

Presenter: LUX, Thorsten (IFAE)

Session Classification: WP2: T2K detector upgrade and neutrino physics

Contribution ID: 19 Type: not specified

T2K physics analysis perspectives

Thursday, 12 September 2019 12:20 (20 minutes)

Presenter: BOLOGNESI, Sara (CEA Saclay)

Session Classification: WP2: T2K detector upgrade and neutrino physics

Contribution ID: 20 Type: not specified

Belle II Masterclass program

Friday, 13 September 2019 10:00 (15 minutes)

Presenter: PESTOTNIK, Rok (Jozef Stefan Institute)

Session Classification: WP6: Outreach

Contribution ID: 21 Type: not specified

IPPOG and Neutrino masterclass discussion

Friday, 13 September 2019 10:15 (15 minutes)

Presenter: DOLEZAL, Zdenek (Charles University in Prague, Faculty of Mathematics and Physics)

Session Classification: WP6: Outreach

Contribution ID: 22 Type: not specified

JENNIFER2 Summer school at KEK

Friday, 13 September 2019 10:50 (20 minutes)

Presenter: SOFFER, Abner (Tel Aviv University)

Session Classification: WP6: Outreach

Contribution ID: 23 Type: not specified

Joint PhD Supervision program

Friday, 13 September 2019 11:10 (20 minutes)

Presenter: BAMBADE, Philip (LAL-Orsay)

Session Classification: WP6: Outreach

Contribution ID: 24 Type: not specified

JENNIFER2 outreach event portal

Friday, 13 September 2019 11:30 (10 minutes)

Presenter: PASSERI, Antonio (ROMA3)

Session Classification: WP6: Outreach

Contribution ID: 25 Type: not specified

Questions and Answers session with Project Officer

Friday, 13 September 2019 11:40 (30 minutes)

Session Classification: Open Consortium Council

Contribution ID: 26 Type: not specified

Report of the coordinator

Friday, 13 September 2019 12:10 (30 minutes)

Presenter: PASSERI, Antonio (ROMA3)

Session Classification: Open Consortium Council

Contribution ID: 27 Type: not specified

Discussion and plans

Friday, 13 September 2019 12:40 (30 minutes)

Session Classification: Open Consortium Council

Contribution ID: 28 Type: not specified

Calibration

Friday, 13 September 2019 09:00 (20 minutes)

Presenter: PRITCHARD, Adrian (University of Liverpool)

Session Classification: WP3: Towards the Hyper-Kamiokande detector

Contribution ID: 29 Type: not specified

electronics, Trigger, Gd monitor

Friday, 13 September 2019 09:20 (20 minutes)

Presenter: RICHARDS, Benjamin James (King's College)

Session Classification: WP3: Towards the Hyper-Kamiokande detector

Contribution ID: 30 Type: not specified

Outer Detector

Friday, 13 September 2019 09:40 (20 minutes)

Presenter: DI LODOVICO, francesca (QMUL)

Session Classification: WP3: Towards the Hyper-Kamiokande detector