# Workshop on electromagnetic dipole moments of unstable particles

## **Report of Contributions**

Contribution ID: 1 Type: **not specified** 

### Introduction and goals of the workshop

Session Classification: Introduction

Contribution ID: 2 Type: not specified

#### Electric dipole moments and bounds on new physics

Thursday, 3 October 2019 09:30 (30 minutes)

**Presenter:** JUNG, Martin (University and INFN Torino)

Session Classification: Introduction

Contribution ID: 3 Type: not specified

## Testing the Standard Model with lepton magnetic moments

Thursday, 3 October 2019 10:00 (30 minutes)

Presenter: PASSERA, Massimo (INFN Padova)

Session Classification: Introduction

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

#### **Review on EDM searches**

Thursday, 3 October 2019 11:30 (30 minutes)

Presenter: SCHMIDT-WELLENBURG, Philipp (Paul Scherrer Institute)

Session Classification: Introduction

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

### Review on g-2 measurements

Thursday, 3 October 2019 12:00 (30 minutes)

Presenter: VENANZONI, Graziano (INFN Pisa)

Session Classification: Introduction

Contribution ID: 6 Type: not specified

### Magnetic moments of heavy baryons

Thursday, 3 October 2019 11:00 (30 minutes)

Presenters: ROBBE, Patrick (LAL Orsay); ROBBE, Patrick (Istituto Nazionale di Fisica Nucle-

are)

Session Classification: Introduction

Welcome

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

#### Welcome

Thursday, 3 October 2019 09:00 (10 minutes)

Presenters: MERONI, Chiara (INFN Milano); ONIDA, Giovanni (Universita' degli Studi di Mi-

lano)

Session Classification: Introduction

Contribution ID: 8 Type: not specified

### Introduction and goals of the workshop

Thursday, 3 October 2019 09:10 (20 minutes)

**Presenter:** NERI, Nicola (University and INFN Milano)

Session Classification: Introduction

Contribution ID: 9 Type: **not specified** 

# Amplitude analysis for EDM/MDM measurements of heavy baryons

Thursday, 3 October 2019 12:30 (30 minutes)

**Presenter:** PILLONI, Alessandro (ECT\* Trento)

Session Classification: Introduction

Contribution ID: 10 Type: not specified

### Channeling physics overview

Thursday, 3 October 2019 14:30 (25 minutes)

**Presenter:** TIKHOMIROV, Victor (Research Institute for Nuclear Problems)

Session Classification: Physics of bent crystals

Contribution ID: 11 Type: not specified

### Overview of channeling in bent crystals,

Thursday, 3 October 2019 14:55 (25 minutes)

**Presenter:** GUIDI, Vincenzo (University and INFN Ferrara)

Session Classification: Physics of bent crystals

Contribution ID: 12 Type: not specified

# Spin precession in bent crystals: MDM, EDM and T-odd effects

Thursday, 3 October 2019 15:20 (25 minutes)

**Presenter:** BARYSHEVSKY, Vladimir (Research Institute for Nuclear Problems)

Session Classification: Physics of bent crystals

Contribution ID: 13 Type: not specified

#### Round table discussion

Thursday, 3 October 2019 15:45 (10 minutes)

Session Classification: Physics of bent crystals

Contribution ID: 14 Type: not specified

# Charm baryon MDM proposal and preparation studies in UA9

Thursday, 3 October 2019 16:30 (20 minutes)

Presenter: NATOCHI, Andrii ((LAL))

Session Classification: Physics of bent crystals

Contribution ID: 15 Type: not specified

# Experimental proposal for MDM/EDM of charm (beauty) baryons in LHCb

Thursday, 3 October 2019 16:50 (20 minutes)

Presenter: MERLI, Andrea (INFN Milano)

Session Classification: Physics of bent crystals

Contribution ID: 16 Type: not specified

# **Experimental proposal for MDM/EDM of strange** baryons in LHCb

Thursday, 3 October 2019 17:10 (20 minutes)

Presenter: FU, Jinlin (University of Milano)

Session Classification: Physics of bent crystals

Contribution ID: 17 Type: not specified

#### Round table discussion

Thursday, 3 October 2019 17:30 (30 minutes)

Session Classification: Physics of bent crystals

Contribution ID: 18 Type: not specified

### Amplitude analyses for MDM/EDM measurements

Friday, 4 October 2019 09:00 (20 minutes)

Presenter: MARANGOTTO, Daniele (University and INFN Milano)

Session Classification: New experimental techniques

Contribution ID: 19 Type: not specified

# Charm baryon production and polarization in fixed-target collisions

Friday, 4 October 2019 09:20 (20 minutes)

Presenter: NIEL, Elisabeth (LAL, Orsay)

Session Classification: New experimental techniques

Contribution ID: 20 Type: not specified

### Direct probe of tau dipole moments with bent crystals

Friday, 4 October 2019 09:40 (20 minutes)

**Presenter:** FOMIN, Oleksiy (LAL, CNRS et Université Paris-Sud, Orsay, France)

Session Classification: New experimental techniques

Contribution ID: 21 Type: not specified

# Direct probe of tau dipole moments with bent crystals II

Friday, 4 October 2019 10:00 (20 minutes)

**Presenter:** RUIZ VIDAL, Joan (IFIC-Valencia)

Session Classification: New experimental techniques

Contribution ID: 22 Type: not specified

#### Round table discussion

Friday, 4 October 2019 12:00 (30 minutes)

Session Classification: New experimental techniques

Contribution ID: 23 Type: not specified

#### Test and characterisation of bent crystal prototypes

Friday, 4 October 2019 11:00 (20 minutes)

Presenters: SYTOV, Alexei (Research Institute for Nuclear Problems of Belarusian State Univer-

sity); SYTOV, Alexei (FE)

Session Classification: New experimental techniques

Contribution ID: 24 Type: not specified

### Design, construction and test of bent crystals

Friday, 4 October 2019 11:20 (20 minutes)

**Presenter:** ROMAGNONI, Marco (University and INFN Ferrara)

Session Classification: New experimental techniques

Contribution ID: 25 Type: not specified

### Status-of-art LHC machine-crystal simulations

Friday, 4 October 2019 11:40 (20 minutes)

**Presenter:** MIRARCHI, Daniele (CERN)

Session Classification: New experimental techniques

Contribution ID: 26 Type: not specified

# Long-lived particle reconstruction and trigger in LHCb

Friday, 4 October 2019 14:20 (20 minutes)

Presenter: AIOLA, Salvatore (INFN Milano)

Session Classification: Final session

Contribution ID: 27 Type: not specified

# Standalone reconstruction and trigger with the SciFi detector

Friday, 4 October 2019 14:40 (20 minutes)

Presenter: HENRY, Louis (IFIC Valencia)

Session Classification: Final session

Contribution ID: 28 Type: not specified

#### RTA in LHCb overview talk

Friday, 4 October 2019 14:00 (20 minutes)

Presenter: OYANGUREN, Arantza (IFIC - Valencia)

Session Classification: Final session

Contribution ID: 29 Type: not specified

### DIPOLE-b proposal at LHCb and next steps

Friday, 4 October 2019 15:00 (20 minutes)

**Presenter:** MARTINEZ-VIDAL, Fernando (IFIC (Universidad de Valencia-CSIC))

Session Classification: Final session

Workshop on ele ...  $\,$  / Report of Contributions

Closeout

Contribution ID: 30 Type: not specified

#### Closeout

Friday, 4 October 2019 15:20 (10 minutes)

**Presenter:** NERI, Nicola (University and INFN Milano)

Session Classification: Final session