SuperB Physics Workshop

Report of Contributions

Introduction

Contribution ID: 0 Type: not specified

Introduction

Monday, 30 November 2009 09:30 (30 minutes)

Session Classification: Plenary (Introduction to the SuperB Physics Workshop) I

Contribution ID: 1 Type: not specified

Aim of this Workshop

Monday, 30 November 2009 10:00 (15 minutes)

Session Classification: Plenary (Introduction to the SuperB Physics Workshop) I

Contribution ID: 2 Type: not specified

Summary of the Physics Worskhop

Friday, 4 December 2009 14:30 (40 minutes)

Session Classification: Plenary (common to SuperB Coll. meeting)

Contribution ID: 3 Type: not specified

Review on Dark Forces - Role of KLOE II and SuperB

Monday, 30 November 2009 10:15 (30 minutes)

Presenter: BOSSI, Fabio (LNF)

Session Classification: Plenary (Introduction to the SuperB Physics Workshop) I

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Lattice QCD in the SuperB era

Tuesday, 1 December 2009 11:15 (40 minutes)

Presenter: VITTORIO LUBICZ (ROMA III)

Session Classification: Plenary (common to SuperB Coll. meeting)

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Y(nS) to invisible potentialities at SuperB

Monday, 30 November 2009 16:30 (20 minutes)

Presenter: Dr SEKULA, Stephen (The Ohio State University)

Session Classification: Parallel II - Spectroscopy

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

Dark Forces searches at SuperB

Monday, 30 November 2009 16:50 (20 minutes)

Presenter: GRAHAM, Matt

Session Classification: Parallel II - Spectroscopy

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Status of simulations

Wednesday, 2 December 2009 17:10 (20 minutes)

Presenter: SANTORO, Valentina (INFN Ferrara)

Session Classification: Parallel VI - Spectroscopy

Contribution ID: 8 Type: **not specified**

potentialities of a SuperB energy scan

Monday, 30 November 2009 17:30 (20 minutes)

Presenter: RENGA, Francesco (RM1)

Session Classification: Parallel II - Spectroscopy

Contribution ID: 9 Type: **not specified**

Overview of theory requirements to experiments on new spectroscopy

Wednesday, 2 December 2009 17:30 (20 minutes)

Presenter: PICCININI, Fulvio (PV)

Session Classification: Parallel VI - Spectroscopy

Contribution ID: 10 Type: not specified

Electromagnetic corrections in bsll and comparsion with experiment

Thursday, 3 December 2009 09:00 (30 minutes)

Presenter: LUNGHI, Enrico (Indiana University)

Session Classification: Parallel VII - WG II

Contribution ID: 11 Type: not specified

Spectroscopy SuperB potentialities in view of recent BF experience

Wednesday, 2 December 2009 16:30 (20 minutes)

Presenter: PATRIGNANI, Claudia (GE)

Session Classification: Parallel VI - Spectroscopy

Contribution ID: 12 Type: not specified

ideas on superB potentialities

Wednesday, 2 December 2009 16:50 (20 minutes)

Presenter: MUSSA, Roberto (TO)

Session Classification: Parallel VI - Spectroscopy

Contribution ID: 13 Type: not specified

Rare decay modes b -> d gamma and ->d I I

Thursday, 3 December 2009 09:30 (15 minutes)

Presenter: Dr HUBER, Tobias (Uni Siegen)

Session Classification: Parallel VII - WG II

Contribution ID: 14 Type: not specified

Constraints and experimental prospects on the charged Higgs boson in the MSSM

Tuesday, 1 December 2009 16:30 (30 minutes)

Presenter: Mr STÅL, Oscar (Uppsala University)

Session Classification: Parallel IV - WG II

Contribution ID: 15 Type: not specified

Rare decays in flavour models

Tuesday, 1 December 2009 17:00 (30 minutes)

Presenter: STRAUB, David (Technische Universität München)

Session Classification: Parallel IV - WG II

Contribution ID: 16 Type: not specified

Resummation of tan-beta-enhanced susy loop corrections in rare decays

Tuesday, 1 December 2009 17:30 (30 minutes)

Presenter: Mr HOFER, Lars (Karlsruhe Institute of Technology)

Session Classification: Parallel IV - WG II

Contribution ID: 17 Type: not specified

Experimental status of B -> K nu nu

Tuesday, 1 December 2009 18:30 (30 minutes)

Presenters: PEREZ, Alejandro (LAL); MANONI, Elisa (PG)

Session Classification: Parallel IV - WG II

Contribution ID: 18 Type: not specified

Effects of right-handed currents on the detreminations of V_ub and V_cb

Tuesday, 1 December 2009 18:00 (30 minutes)

Presenter: CRIVELLIN, Andreas (TTP Karlsruhe)

Session Classification: Parallel IV - WG II

Contribution ID: 21 Type: not specified

Discusion on CP violation in Hadronic tau decays

Wednesday, 2 December 2009 15:00 (30 minutes)

Presenter: OSCAR VIVES

Session Classification: Parallel V - TAU

Contribution ID: 22 Type: not specified

How SuperB can probe R-parity violation through τ and B meson decays

Wednesday, 2 December 2009 14:30 (30 minutes)

Presenter: BEN O'LEARY

Session Classification: Parallel V - TAU

Contribution ID: 23 Type: not specified

Theory Predictions for the CP Asymmetry in the golden modes

Monday, 30 November 2009 16:30 (30 minutes)

Presenter: Dr JUNG, Martin (Instituto de Fi}sica Corpuscular (IFIC), Valencia)

Session Classification: Parallel II - WG I

SuperB Physics ... / Report of Contributions B->phiK0

Contribution ID: 24 Type: not specified

B->phiK0

Monday, 30 November 2009 17:00 (20 minutes)

Presenter: Dr NERI, Nicola (Universita' di Pisa & INFN)

Session Classification: Parallel II - WG I

Contribution ID: 25 Type: not specified

White Paper Discussion

Monday, 30 November 2009 17:20 (30 minutes)

Presenters: Dr BEVAN, Adrian (Queen Mary); Dr CHENG, Chih-hsiang (Caltech); Dr MANNEL,

Thomas (Siegen University)

Session Classification: Parallel II - WG I

Contribution ID: 26 Type: not specified

Recent theory results on the CP violation in B -> pi pi

Tuesday, 1 December 2009 14:30 (30 minutes)

Presenter: Dr HUBER, Tobias (Uni Siegen)

Session Classification: Parallel III - WG I

Contribution ID: 27 Type: not specified

SCET sum rules for B to P and B to V transition form factors

Thursday, 3 December 2009 09:45 (30 minutes)

Presenter: DE FAZIO, Fulvia (BA)

Session Classification: Parallel VII - WG II

Contribution ID: 28 Type: not specified

Measuring alpha using B->a1pi and K1pi decays

Tuesday, 1 December 2009 15:00 (30 minutes)

Presenter: STRACKA, Simone (MI)

Session Classification: Parallel III - WG I

Contribution ID: 30 Type: not specified

Flavour Physics in the LHT and RS models

Presenter: Mr DULING, Björn (Technische Universität München)

Contribution ID: 31 Type: not specified

Charged Higgs effects in B->D tau nu

Presenter: Dr WESTHOFF, Susanne (THEP Mainz)

Contribution ID: 33 Type: not specified

Flavour Structures of SUSY models

Thursday, 3 December 2009 11:15 (45 minutes)

Presenter: Dr GOTO, Toru (KEK)

Session Classification: Parallel VIII - WGA

Contribution ID: 34 Type: not specified

Improved prediction for B-> tau nu from the UTA

Thursday, 3 December 2009 12:00 (30 minutes)

Presenter: CIUCHINI, Marco (INFN Roma Tre) **Session Classification:** Parallel VIII - WGA

SuperB Physics ... / Report of Contributions

Introduction

Contribution ID: 35 Type: not specified

Introduction

Tuesday, 1 December 2009 15:00 (15 minutes)

Presenter: Dr KOU, Emi (LAL/IN2P3)

Session Classification: WGA: Benchmark Project

SuperB Physics ... / Report of Contributions Discussion

Contribution ID: 36 Type: not specified

Discussion

Tuesday, 1 December 2009 15:15 (45 minutes)

Session Classification: WGA: Benchmark Project

Contribution ID: 37 Type: not specified

Search for tau LFV with polarized beams

Monday, 30 November 2009 14:30 (30 minutes)

Presenter: Mr CERVELLI, Alberto (infn Pisa)

Session Classification: Parallel I - TAU

Contribution ID: 38 Type: not specified

Non-LFV Tau Physics with polarized beams

Wednesday, 2 December 2009 16:30 (30 minutes)

Presenter: Prof. RONEY, Michael (University of Victoria)

Session Classification: Parallel V bis - TAU

Contribution ID: 39 Type: not specified

MEG. First Results and Perspectives

Monday, 30 November 2009 11:15 (30 minutes)

Presenter: RENGA, Francesco (RM1)

Session Classification: Plenary (Introduction to the SuperB Physics Workshop) II

Contribution ID: 40 Type: not specified

Interplay of high-pt and flavour physics

Monday, 30 November 2009 11:45 (30 minutes)

Presenter: Mr HURTH, Tobias Hurth (CERN)

Session Classification: Plenary (Introduction to the SuperB Physics Workshop) II

Contribution ID: 41 Type: not specified

Flavour Physics in the LHT and RS models

Monday, 30 November 2009 14:30 (45 minutes)

Presenter: Mr DULING, Björn (Technische Universität München)

Session Classification: Parallel I - WGA

Contribution ID: 42 Type: not specified

Charged Higgs effects in B->D tau nu

Monday, 30 November 2009 15:15 (30 minutes)

Presenter: Dr WESTHOFF, Susanne (THEP Mainz)

Session Classification: Parallel I - WGA

SuperB Physics ... / Report of Contributions

Discussion

Contribution ID: 43 Type: not specified

Discussion

Monday, 30 November 2009 15:45 (15 minutes)

Session Classification: Parallel I - WGA

Contribution ID: 44 Type: **not specified**

Discussion on white paper

Thursday, 3 December 2009 10:15 (30 minutes)

Session Classification: Parallel VII - WG II

Contribution ID: 46 Type: not specified

White Paper Discussion

Monday, 30 November 2009 12:15 (20 minutes)

Session Classification: Plenary (Introduction to the SuperB Physics Workshop) II

SuperB Physics ... / Report of Contributions

Discussion

Contribution ID: 47 Type: **not specified**

Discussion

Wednesday, 2 December 2009 11:15 (1h 45m)

Session Classification: WGA: Benchmarks