## **5th SPARC Review Committee**

# **Report of Contributions**

5th SPARC Revie ... / Report of Contributions

Project Status

Contribution ID: 0

Type: not specified

#### **Project Status**

Monday, 4 October 2004 09:00 (30 minutes)

Presenter: PALUMBO, Luigi

Schedule, buildings

Contribution ID: 1

Type: not specified

### Schedule, buildings

Monday, 4 October 2004 09:30 (30 minutes)

Presenter: SANELLI, Claudio

Layout and Mechanical Alignment

Contribution ID: 2

Type: not specified

#### Layout and Mechanical Alignment

Monday, 4 October 2004 10:00 (15 minutes)

Presenter: SGAMMA, Francesco

Beam Based Alignment

Contribution ID: 3

Type: not specified

#### **Beam Based Alignment**

Monday, 4 October 2004 11:15 (45 minutes)

Presenter: GUIDUCCI, Susanna

Status of Laser Pulse Shaping

Contribution ID: 4

Type: not specified

#### **Status of Laser Pulse Shaping**

Monday, 4 October 2004 12:00 (40 minutes)

Presenter: GHIGO, Andrea

Control System

Contribution ID: 5

Type: not specified

#### **Control System**

Monday, 4 October 2004 12:40 (20 minutes)

**Presenter:** DI PIRRO, Giampiero

Status of Undulator Design

Contribution ID: 6

Type: not specified

#### **Status of Undulator Design**

Monday, 4 October 2004 14:30 (15 minutes)

Presenter: CIOCCI, F.

Activities of the Roma2 Group

Contribution ID: 7

Type: not specified

#### Activities of the Roma2 Group

Monday, 4 October 2004 14:45 (20 minutes)

Presenter: CATANI, Luciano

Practice at TTF-VUVFEL for Bunc ...

Contribution ID: 8

Type: not specified

#### Practice at TTF-VUVFEL for Bunch Length Measurement at SPARC

Monday, 4 October 2004 15:10 (30 minutes)

Presenter: CHIADRONI, Enrica

The SPARC Console System

Contribution ID: 9

Type: not specified

#### The SPARC Console System

Monday, 4 October 2004 15:40 (20 minutes)

Presenter: GABRIELLI, Emiliano