GRIT 2019

Report of Contributions

Registration

Contribution ID: 1 Type: not specified

Registration

Wednesday, 9 October 2019 09:30 (30 minutes)

Welcome

Contribution ID: 2 Type: not specified

Welcome

Wednesday, 9 October 2019 10:00 (15 minutes)

Contribution ID: 3 Type: not specified

Status and timelines of GRIT

Wednesday, 9 October 2019 10:15 (30 minutes)

Presenter: BEAUMEL, Didier (IPN Orsay)

Session Classification: General

Contribution ID: 4

Type: not specified

Overview of the 2019 MUGAST campaign

Wednesday, 9 October 2019 10:45 (30 minutes)

Presenter: ASSIÉ, Marlène (IPN Orsay)

Session Classification: General

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Commissioning MUGAST

Wednesday, 9 October 2019 11:15 (15 minutes)

Presenter: RAGGIO, Andrea (Istituto Nazionale di Fisica Nucleare sezione padova)

Session Classification: General

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

Determining the α + 15O radiative capture rate by measurement of the 6Li(15O,d)19Ne reaction

Wednesday, 9 October 2019 11:45 (15 minutes)

Presenter: Ms SANCHEZ ROJO, Jennifer

Session Classification: General

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Protons in thesdshells along the N=28 chain: only spectators?

Wednesday, 9 October 2019 11:30 (15 minutes)

Presenter: BRUGNARA, Daniele (Istituto Nazionale di Fisica Nucleare)

Session Classification: General

Contribution ID: 8 Type: not specified

Proposal for the coming campaigns

Wednesday, 9 October 2019 12:00 (15 minutes)

Presenter: MENGONI, Daniele (PD)

Session Classification: General

Contribution ID: 9 Type: **not specified**

AGATA status and short & mid term plan

Wednesday, 9 October 2019 14:00 (20 minutes)

Presenter: GADEA RAGA, Andres F. (IFIC CSIC-University of Valencia)

Session Classification: General

Contribution ID: 11 Type: not specified

NEDA status and short & mid term plan

Wednesday, 9 October 2019 14:20 (20 minutes)

Presenter: VALIENTE DOBON, Jose' Javier (LNL)

Session Classification: General

Contribution ID: 12 Type: not specified

EXOGAM2 stauts and short & mud term plan

Wednesday, 9 October 2019 14:40 (20 minutes)

Presenter: DE FRANCE, Gilles (GANIL)

Session Classification: General

PLAS Status

Contribution ID: 13 Type: not specified

PLAS Status

Thursday, 10 October 2019 11:55 (20 minutes)

Presenter: GADEA RAGA, Andres F. (IFIC CSIC-University of Valencia)

Session Classification: Electronics

TOT Status

Contribution ID: 14 Type: not specified

TOT Status

Thursday, 10 October 2019 11:35 (20 minutes)

Presenter: CAPRA, Stefano (MI)

Session Classification: Electronics

iPACI Status

Contribution ID: 15 Type: not specified

iPACI Status

Thursday, 10 October 2019 11:15 (20 minutes)

Presenter: RAULY, Emmanuel (IPN Orsay)

Session Classification: Electronics

Contribution ID: 16 Type: not specified

FASTER Status

Thursday, 10 October 2019 14:20 (20 minutes)

Presenter: CARNIOL, benjamin (CNRS LPC CAEN)

Session Classification: Electronics

Contribution ID: 17 Type: not specified

SMART Status

Thursday, 10 October 2019 14:00 (20 minutes)

Presenter: WITTWER, Gilles (GANIL)

Session Classification: Electronics

Contribution ID: 18 Type: not specified

Scalable Distributed Front End and Readout Systems for Multi-Channel Detectors

Thursday, 10 October 2019 14:40 (20 minutes)

Presenter: Mr SAVIOZZI, Matteo (CAEN S.p.A.)

Session Classification: Electronics

Contribution ID: 21 Type: not specified

Status of the 3He target

Wednesday, 9 October 2019 16:10 (20 minutes)

Presenter: ASSIÉ, Marlène (IPN Orsay)

Session Classification: Target Facilities

Gas target

Contribution ID: 22 Type: not specified

Gas target

Wednesday, 9 October 2019 16:30 (20 minutes)

Presenter: GOTTARDO, Andrea (LNL)

Session Classification: Target Facilities

Contribution ID: 23 Type: not specified

Status and plans of the simulations and Analysis framework

Thursday, 10 October 2019 16:50 (20 minutes)

Presenter: MATTA, Adrien (IPNOrsay)

Session Classification: R&D Projects and complementary detectors

Contribution ID: 24 Type: not specified

PSA Status and perspectives

Session Classification: R&D Projects and complementary detectors

Contribution ID: 26 Type: not specified

Machine learning for Particle identification

Thursday, 10 October 2019 17:10 (20 minutes)

Presenter: CHABOT, marin (ipnO)

Session Classification: R&D Projects and complementary detectors

Contribution ID: 27 Type: not specified

New algorithm for particle identifications at Legnaro

Thursday, 10 October 2019 17:30 (20 minutes)

Presenter: RAGGIO, Andrea (Istituto Nazionale di Fisica Nucleare sezione padova)

Session Classification: R&D Projects and complementary detectors

Contribution ID: 28 Type: not specified

Fission program @ VAMOS with GRIT

Friday, 11 October 2019 09:00 (20 minutes)

Presenter: Dr RAMOS DOVAL, Diego (GANIL)

Session Classification: R&D Projects and complementary detectors

Contribution ID: 29 Type: not specified

Plans for Spiral1 beams

Presenter: GRÉVY, Stéphane (CENBG-IN2P3-Université de Bordeaux)

Session Classification: R&D Projects and complementary detectors

Contribution ID: 30 Type: not specified

GRIT@LNL (stable and SPES beams)

Friday, 11 October 2019 09:20 (20 minutes)

Presenter: MENGONI, Daniele (PD)

Session Classification: R&D Projects and complementary detectors

GRIT@FAIR

Contribution ID: 31 Type: not specified

GRIT@FAIR

Friday, 11 October 2019 09:40 (15 minutes)

Presenter: BEAUMEL, Didier (IPN Orsay)

Session Classification: R&D Projects and complementary detectors

Contribution ID: 32 Type: not specified

Performances of thin detectors and design improvements

Thursday, 10 October 2019 09:30 (30 minutes)

Presenter: GALTAROSSA, Franco (LNL)

Session Classification: Detectors

Contribution ID: 33 Type: not specified

Performances of the thick detectors

Thursday, 10 October 2019 10:00 (15 minutes)

Presenter: MENGONI, Daniele (PD)

Session Classification: Detectors

Contribution ID: 34 Type: not specified

Facilities where to test the detectors: LABEC

Thursday, 10 October 2019 10:15 (15 minutes)

Presenter: CHIARI, Massimo (FI)

Session Classification: Detectors

Contribution ID: 35 Type: not specified

Facilities where to test the detectors: RBI

Thursday, 10 October 2019 10:30 (15 minutes)

Presenter: MIJATOVIC, Tea (Ruder Boskovic Institute)

Session Classification: Detectors

Contribution ID: 37

Type: not specified

General discussion on the detectors status and plan

Session Classification: Detectors

Contribution ID: 38 Type: not specified

General discussion on the FEE

Thursday, 10 October 2019 12:15 (15 minutes)

Session Classification: Electronics

Contribution ID: 39 Type: not specified

General discussion on PSA and Simulations

Thursday, 10 October 2019 17:50 (20 minutes)

Session Classification: R&D Projects and complementary detectors

Contribution ID: 40 Type: not specified

General discussion on ancillaries

Wednesday, 9 October 2019 15:00 (20 minutes)

Session Classification: General

Status of ChyMene

Contribution ID: 41 Type: not specified

Status of ChyMene

Wednesday, 9 October 2019 15:50 (20 minutes)

Presenter: Dr GILIBERT, Alain (CEA)

Session Classification: Target Facilities