3rd SPARC Review Committee

Report of Contributions

SPARC Project Status and Layout

Contribution ID: 0

Type: not specified

SPARC Project Status and Layout

Tuesday, 13 January 2004 09:00 (40 minutes)

Presenter: PALUMBO, Luigi

Facilities, Schedule, WBS

Contribution ID: 1

Type: not specified

Facilities, Schedule, WBS

Tuesday, 13 January 2004 09:40 (30 minutes)

Presenter: SANELLI, Claudio

Activities of Milan Group

Contribution ID: 2

Type: not specified

Activities of Milan Group

Tuesday, 13 January 2004 10:10 (20 minutes)

Presenter: SERAFINI, Luca

Pulse Shaper Tests

Contribution ID: 3

Type: not specified

Pulse Shaper Tests

Tuesday, 13 January 2004 10:30 (15 minutes)

Presenter: VICARIO, Carlo

3rd SPARC Revie ... / Report of Contributions

RF Compressor

Contribution ID: 4

Type: not specified

RF Compressor

Tuesday, 13 January 2004 10:45 (15 minutes)

Presenter: DE MARTINIS, C.

---- Coffee Break ----

Contribution ID: 5

Type: not specified

---- Coffee Break ----

Tuesday, 13 January 2004 11:00 (20 minutes)

Solenoid Magnet

Contribution ID: 6

Type: not specified

Solenoid Magnet

Tuesday, 13 January 2004 11:20 (20 minutes)

Controls Overview

Contribution ID: 7

Type: not specified

Controls Overview

Tuesday, 13 January 2004 11:40 (15 minutes)

Presenter: DI PIRRO, Giampiero

Diagnostics and controls activities ...

Contribution ID: 8

Type: not specified

Diagnostics and controls activities at Roma2

Tuesday, 13 January 2004 11:55 (15 minutes)

Presenter: CATANI, Luciano

3rd SPARC Revie ... / Report of Contributions

Measurements Simulations

Contribution ID: 9

Type: not specified

Measurements Simulations

Tuesday, 13 January 2004 12:10 (15 minutes)

Presenter: VACCAREZZA, Cristina

RF Deflector Results

Contribution ID: 10

Type: not specified

RF Deflector Results

Tuesday, 13 January 2004 12:25 (15 minutes)

Presenter: ALESINI, David

RF Synchronization Test

Contribution ID: 11

Type: not specified

RF Synchronization Test

Tuesday, 13 January 2004 12:40 (15 minutes)

Presenter: GALLO, Alessandro

Timing

Contribution ID: 12

Type: not specified

Timing

Tuesday, 13 January 2004 12:55 (15 minutes)

Presenter: DRAGO, Alessandro

---- lunch ----

Contribution ID: 13

Type: not specified

——– lunch ——–

Tuesday, 13 January 2004 13:10 (1h 5m)

RF System

Contribution ID: 14

Type: not specified

RF System

Tuesday, 13 January 2004 14:15 (30 minutes)

Presenter: BONI, Roberto

-- closed discussion --

Contribution ID: 15

Type: not specified

-- closed discussion --

Tuesday, 13 January 2004 14:45 (1h 15m)