NEU_BEAT workshop

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Opening and Welcome

Thursday, 6 December 2018 14:30 (10 minutes)

Presenter: Prof. FERRONI, Fernando (INFN President)

Session Classification: BNCT Workshop

Contribution ID: 1 Type: not specified

Welcome from MAECI

Thursday, 6 December 2018 14:40 (10 minutes)

Presenter: Dr PASTORELLI, Alessandra (Head of D.G.S.P. - Ufficio IX - MAECI)

Session Classification: BNCT Workshop

Contribution ID: 2 Type: not specified

The NUAA University

Thursday, 6 December 2018 15:00 (15 minutes)

Presenter: Prof. KEYIN, Zhou (NUAA)

Session Classification: BNCT Workshop

Contribution ID: 3 Type: not specified

INFN for innovative radiotherapies

Thursday, 6 December 2018 17:05 (15 minutes)

Presenter: BATTISTONI, Giuseppe (MI)

Session Classification: BNCT Workshop

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

NUAA for nuclear technology and NEU_BEAT review

Thursday, 6 December 2018 15:15 (20 minutes)

Presenter: Prof. TANG, Xiaobin (NUAA)

Session Classification: BNCT Workshop

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

NEU_BEAT results and trajectories

Thursday, 6 December 2018 15:50 (15 minutes)

Presenter: Dr BORTOLUSSI, Silva (PV)

Session Classification: BNCT Workshop

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

BNCT research and development at Neuboron - introduction

Thursday, 6 December 2018 16:05 (20 minutes)

Presenter: Dr LIU, Yuan-Hao (NUAA)

Session Classification: BNCT Workshop

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

NUAA for medical physics and NEU_BEAT results

Thursday, 6 December 2018 16:45 (20 minutes)

Presenter: Dr CHANGRAN, Geng

Session Classification: BNCT Workshop

Contribution ID: 8 Type: not specified

Perspective for a BNCT centre @ CNAO

Thursday, 6 December 2018 17:20 (20 minutes)

Presenter: Dr ROSSI, Sandro (Fondazione CNAO)

Session Classification: BNCT Workshop

Contribution ID: 9 Type: not specified

BNCT activities in Pavia

Presenter: ALTIERI, Saverio (PV)

Contribution ID: 10 Type: not specified

The 3CaTS project for BNCT-SPECT in Pavia: overview and ongoing activities

Friday, 7 December 2018 09:30 (20 minutes)

Presenter: PROTTI, Nicoletta (PV)

Session Classification: BNCT Workshop

Contribution ID: 11 Type: not specified

Response of a CZT detector to the (n+g) radiation field of an accelerator based BNCT facility

Friday, 7 December 2018 09:50 (15 minutes)

Presenter: FATEMI, Setareh (PV)

Session Classification: BNCT Workshop

Contribution ID: 12 Type: not specified

Preliminary study of a single 3D position-sensitive CZT detector used for a Compton camera

Friday, 7 December 2018 10:05 (15 minutes)

Presenter: GONG, Chunhui (P)

Session Classification: BNCT Workshop

Contribution ID: 13 Type: not specified

Facile synthesis of PET imaging probe 18F-FBPA for BNCT by copper-mediated 18F-fluorination

Friday, 7 December 2018 10:40 (15 minutes)

Presenter: Dr LI, Shihong (Neuboron and NUAA)

Session Classification: BNCT Workshop

Contribution ID: 14 Type: not specified

BNCT research and development at Neuboron - Tech overview

Friday, 7 December 2018 10:55 (15 minutes)

Presenter: Mrs LIU, Yuan-Hao (NUAA)

Session Classification: BNCT Workshop

Contribution ID: 15 Type: not specified

Boron Measurements in cells and in-vitro tissues

Friday, 7 December 2018 11:10 (15 minutes)

Presenter: POSTUMA, Ian (PV)

Session Classification: BNCT Workshop

Contribution ID: 16 Type: not specified

Measuring the carbon ion range in carbon ion therapy using the Doppler Effect of prompt gamma

Friday, 7 December 2018 11:25 (15 minutes)

Presenter: Mr HAN, Yang (NUAA)

Session Classification: BNCT Workshop

Contribution ID: 17 Type: not specified

Activation analysis in the BNCT irradiation room

Friday, 7 December 2018 11:55 (15 minutes)

Presenter: MAGNI, Chiara (P)

Session Classification: BNCT Workshop

Contribution ID: 18 Type: not specified

Contribution

Discussion

Contribution ID: 20 Type: not specified

Discussion

Thursday, 6 December 2018 17:40 (1 hour)

Session Classification: BNCT Workshop

Discussion

Contribution ID: 21 Type: not specified

Discussion

Friday, 7 December 2018 12:10 (10 minutes)

Session Classification: BNCT Workshop

Contribution ID: 22 Type: not specified

BNCT at University of Pavia

Thursday, 6 December 2018 15:35 (15 minutes)

Presenter: ALTIERI, Saverio (PV)

Session Classification: BNCT Workshop

Contribution ID: 23 Type: not specified

Alliflu: a new material for neutron beams tailoring and a new sintering process and machine

Friday, 7 December 2018 11:40 (15 minutes)

Presenter: VERCESI, Valerio Italo (PV)

Session Classification: BNCT Workshop

Contribution ID: 24 Type: not specified

Welcome from the Embassy of People's Republic of China in Italy

Thursday, 6 December 2018 14:50 (10 minutes)

Presenter: Dr MA, Zongwen (Office of Science and Technology - Embassy of the People's Republic

of China in Italy)

Session Classification: BNCT Workshop