Scientific Committee Meeting October 2017

Report of Contributions

Director's report

Contribution ID: 0 Type: not specified

Director's report

Monday 2 October 2017 09:30 (10 minutes)

Presenter: RAGAZZI, Stefano (LNGS Director)

Session Classification: Open session

Contribution ID: 1 Type: not specified

OPERA (Concluding talk)

Presenter: DE LELLIS, Giovanni (INFN Napoli)

Contribution ID: 2 Type: not specified

ICARUS (Concluding talk)

Presenter: GIBIN, Daniele (INFN Padova)

CUORE

Contribution ID: 3 Type: not specified

CUORE

Monday 2 October 2017 11:20 (20 minutes)

Presenter: CREMONESI, Oliviero (MIB)

Session Classification: Open session

CUPID-0

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

CUPID-0

Monday 2 October 2017 10:40 (20 minutes)

Presenter: PATTAVINA, Luca Maria (LNGS)

Session Classification: Open session

GERDA

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

GERDA

Monday 2 October 2017 12:00 (20 minutes)

Presenter: Mr HILLER, Roman (University of Zurich)

Session Classification: Open session

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

XENON 1T

Monday 2 October 2017 12:20 (20 minutes)

Presenter: Prof. BAUDIS, Laura (University of Zurich)

Session Classification: Open session

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Committee discussion

Monday 2 October 2017 12:40 (30 minutes)

Session Classification: Closed session

Contribution ID: 8 Type: not specified

Committee discussion

Monday 2 October 2017 09:00 (30 minutes)

Session Classification: Closed session

Contribution ID: 9 Type: not specified

Committee discussion

Tuesday 3 October 2017 09:00 (20 minutes)

Session Classification: Closed session

DARKSIDE

Contribution ID: 10 Type: not specified

DARKSIDE

Tuesday 3 October 2017 10:20 (30 minutes)

Session Classification: Closed session

CRESST

Contribution ID: 11 Type: not specified

CRESST

Tuesday 3 October 2017 09:20 (30 minutes)

Session Classification: Closed session

LUNA MV

Contribution ID: 12 Type: not specified

LUNA MV

Cosmic Silence

Contribution ID: 13 Type: not specified

Cosmic Silence

Tuesday 3 October 2017 11:40 (30 minutes)

Session Classification: Closed session

Scientific Commi... / Report of Contributions

GINGER

Contribution ID: 14 Type: not specified

GINGER

Contribution ID: 15 Type: not specified

SABRE

Tuesday 3 October 2017 14:00 (30 minutes)

Session Classification: Closed session

Contribution ID: 16 Type: not specified

Committee discussion

CUORE

Contribution ID: 17 Type: not specified

CUORE

Tuesday 3 October 2017 10:50 (30 minutes)

Session Classification: Closed session

CUPID-0

Contribution ID: 18 Type: not specified

CUPID-0

Tuesday 3 October 2017 09:50 (30 minutes)

Session Classification: Closed session

Contribution ID: 19 Type: not specified

GERDA + LEGEND

Monday 2 October 2017 17:25 (40 minutes)

Session Classification: Closed session

Contribution ID: 20 Type: not specified

XENON 1T + XENON nT

Monday 2 October 2017 16:45 (40 minutes)

Session Classification: Closed session

Contribution ID: 21 Type: not specified

BOREXINO / SOX

Monday 2 October 2017 16:00 (30 minutes)

Session Classification: Closed session

Scientific Commi... / Report of Contributions

COBRA

Contribution ID: 22 Type: not specified

COBRA

Contribution ID: 23 Type: not specified

Committee discussion

Monday 2 October 2017 14:00 (30 minutes)

Session Classification: Closed session

Contribution ID: 24 Type: not specified

Committee discussion

Tuesday 3 October 2017 15:00 (1 hour)

Session Classification: Closed session

Contribution ID: 25 Type: not specified

HALO-1kT

Monday 2 October 2017 09:40 (20 minutes)

Presenter: Dr VIRTUE, Clarence (Laurentian University / SNOLAB)

Session Classification: Open session

Contribution ID: 26 Type: not specified

UNDER

Monday 2 October 2017 10:00 (20 minutes)

Presenter: BARACCHINI, Elisabetta (LNF)

Session Classification: Open session

Contribution ID: 27 Type: not specified

Neutrons from LUNA-MV

Monday 2 October 2017 10:20 (20 minutes)

Presenter: PRATI, Paolo (GE)

Session Classification: Open session

CRESST

Contribution ID: 28 Type: not specified

CRESST

Monday 2 October 2017 11:40 (20 minutes)

Presenter: REINDL, Florian (HEPHY Vienna)

Session Classification: Open session

Contribution ID: 29 Type: not specified

UNDER

Monday 2 October 2017 14:30 (30 minutes)

Session Classification: Closed session

Contribution ID: 30 Type: not specified

HALO-1KT

Monday 2 October 2017 15:00 (30 minutes)

Session Classification: Closed session

Contribution ID: 31 Type: not specified

LUNA-MV

Monday 2 October 2017 15:30 (30 minutes)

Session Classification: Closed session

Contribution ID: 32 Type: not specified

Committee discussion

Monday 2 October 2017 18:05 (55 minutes)

Session Classification: Closed session

Contribution ID: 33 Type: not specified

DAMA / LIBRA

Tuesday 3 October 2017 12:10 (30 minutes)

Session Classification: Closed session

MOSCA-B

Contribution ID: 34 Type: not specified

MOSCA-B

Tuesday 3 October 2017 12:40 (30 minutes)

Session Classification: Closed session

Contribution ID: 35 Type: not specified

VIP

Tuesday 3 October 2017 14:30 (30 minutes)

Session Classification: Closed session