Computing coordination meeting

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

WBS and management structure

Wednesday 25 March 2009 15:30 (10 minutes)

Presenter: MORANDIN, Mauro (INFN)

Computing coor ... / Report of Contributions

Computing workshops

Contribution ID: 1 Type: not specified

Computing workshops

Wednesday 25 March 2009 15:40 (10 minutes)

Fast sim

Contribution ID: 2 Type: not specified

Fast sim

Wednesday 25 March 2009 15:50 (5 minutes)

Presenter: RAMA, Matteo (LNF)

Session Classification: Activity status; comparison with Orsay plans

Full Sim

Contribution ID: 3 Type: not specified

Full Sim

Wednesday 25 March 2009 15:55 (5 minutes)

Presenter: Prof. BIANCHI, Fabrizio (INFN Torino)

Session Classification: Activity status; comparison with Orsay plans

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Fast/Full coordination

Wednesday 25 March 2009 16:00 (5 minutes)

Presenter: DI SIMONE, Andrea (RM2)

Session Classification: Activity status; comparison with Orsay plans

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Offline infrastructure / physics tools

Wednesday 25 March 2009 16:05 (5 minutes)

Presenter: Dr BROWN, David (Lawrence Berkeley National Lab)

Session Classification: Activity status; comparison with Orsay plans

Contribution ID: 6 Type: not specified

Software dev. tools, operational aspects

Wednesday 25 March 2009 16:10 (5 minutes)

Presenter: Prof. STROILI, Roberto (Universita' di Padova and INFN)

Session Classification: Activity status; comparison with Orsay plans

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Collaborative tools

Wednesday 25 March 2009 16:15 (5 minutes)

Presenter: GIANOLI, Alberto (INFN - sezione di Ferrara)

Session Classification: Activity status; comparison with Orsay plans

Contribution ID: 8 Type: not specified

Administrative and AA tools

Wednesday 25 March 2009 16:20 (5 minutes)

Presenter: Dr MURTAS, Fabrizio (LNF)

Session Classification: Activity status; comparison with Orsay plans

Contribution ID: 9 Type: not specified

Distributed computing and GRID

Wednesday 25 March 2009 16:25 (5 minutes)

Presenters: FELLA, Armando (CNAF); LUPPI, Eleonora (FE)

Session Classification: Activity status; comparison with Orsay plans