LNL USER COMMUNITY ANNUAL MEETING

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Welcome - LNL Director

Thursday, 13 October 2016 09:15 (10 minutes)

Presenter: FIORENTINI, Giovanni (FE)

Contribution ID: 1 Type: not specified

Welcome - User Board

Thursday, 13 October 2016 09:25 (10 minutes)

Primary author: BENZONI, Giovanna (MI)

Presenter: BENZONI, Giovanna (MI)

Contribution ID: 2 Type: **not specified**

Status of the TANDEM-ALPI_PIAVE/SPES facilities and 2017/2018 planning

Thursday, 13 October 2016 09:35 (25 minutes)

Presenter: BISOFFI, Giovanni (LNL)

Contribution ID: 3 Type: not specified

Notes from the TAP Beam Time Coordinator

Thursday, 13 October 2016 10:00 (15 minutes)

Presenter: MAZZOCCO, Marco (PD)

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Status of the CN-AN2000 facilities

Thursday, 13 October 2016 10:15 (15 minutes)

Presenter: CANELLA, Stefania (LNL)

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Notes from the CN-AN2000 Beam Time Coordinator

Thursday, 13 October 2016 10:30 (15 minutes)

Presenter: RIGATO, Valentino (LNL)

Contribution ID: 6 Type: not specified

CN pulsed beam facility

Thursday, 13 October 2016 11:15 (15 minutes)

Presenter: MASTINU, Pierfrancesco (LNL)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

LNL User Services

Thursday, 13 October 2016 11:00 (15 minutes)

Presenter: FIORETTO, Enrico (LNL)

ENSAR2

Contribution ID: 8 Type: not specified

ENSAR2

Thursday, 13 October 2016 11:30 (15 minutes)

Presenter: ROMANO, Stefano (LNS)