ENPADASI Hackaton - WP3

Europe/Rome
Aula Multimediale (Bari)

Aula Multimediale

Bari

Dipartimento Interateneo di Fisica - Via Orabona 4 Bari
Participants
  • Wednesday, June 8
    • 2:00 PM 2:20 PM
      Welcome & Intro 20m
      Speaker: Rosario Lombardo (The Microsoft Research - University of Trento (COSBI))
      Slides
    • 2:20 PM 3:30 PM
      Installing dbNP Phenotype Database on CentOS/RHEL 7.1 with Tomcat 8 and PostgreSQL 9.5” 1h 10m
      Speaker: Finn Sand (University of Copenhagen)
      Slides
    • 3:30 PM 4:00 PM
      Coffee Break 30m
    • 4:00 PM 6:00 PM
      DataShield, Opal & Tools - loading data, connecting instances and metadata tool MICA 2h
      Speakers: Niels Hulstaert, (Gent University) , Ulrich Harttig (German Institute of Human Nutrition (DIFE))
      Slides
  • Thursday, June 9
    • 9:00 AM 10:00 AM
      Opal and DataShield (without presentation) 1h
      Speaker: Ulrich Harttig (DIFE)
      Slides
    • 10:00 AM 11:15 AM
      Dash-In - Integration infrastructure for ENPADASI 1h 15m
      Speaker: Ferry Jagers (TNO)
      Slides
    • 11:15 AM 11:30 AM
      Coffee break 15m
    • 11:30 AM 12:30 PM
      Dash-In - web-based access to summary data and analyses 1h
      Speaker: Rosario Lombardo (The Microsoft Research - University of Trento (COSBI))
      Slides
    • 12:30 PM 1:30 PM
      Discussion 1h
      Slides