## Scientific Committee Meeting April 2016

# **Report of Contributions**

Director's report

Contribution ID: 0

Type: not specified

## **Director's report**

Monday, 11 April 2016 09:30 (10 minutes)

**Presenter:** RAGAZZI, Stefano (LNGS)

Session Classification: Open session

CRESST

Contribution ID: 1

Type: not specified

#### CRESST

**Presenter:** PETRICCA, Federica (Max-Planck-Institut für Physik)

DARKSIDE

Contribution ID: 2

Type: not specified

#### DARKSIDE

**Presenter:** GALBIATI, Cristiano (Princeton University)

LUNA / LUNA-MV

Contribution ID: 3

Type: not specified

#### LUNA / LUNA-MV

Presenter: PRATI, Paolo (Genova University)

XENON / XENON 1T

Contribution ID: 4

Type: not specified

#### XENON / XENON 1T

Monday, 11 April 2016 10:00 (20 minutes)

**Presenter:** SCHUMANN, Marc (AEC University of Bern)

Session Classification: Open session

GERDA

Contribution ID: 5

Type: not specified

#### GERDA

Monday, 11 April 2016 11:00 (20 minutes)

**Presenter:** SALAMIDA, Francesco (Milano Bicocca University)

Session Classification: Open session

GINGER

Contribution ID: 6

Type: not specified

#### **GINGER**

Presenter: DI VIRGILIO, Angela (INFN Pisa)

BOREXINO / SOX

Contribution ID: 7

Type: not specified

#### **BOREXINO / SOX**

Monday, 11 April 2016 09:40 (20 minutes)

Presenter: RANUCCI, Gioacchino (INFN Milano)

Session Classification: Open session

CUORE

Contribution ID: 8

Type: not specified

#### **CUORE**

Monday, 11 April 2016 10:20 (20 minutes)

Presenter:GORLA, Paolo (LNGS)Session Classification:Open session

LUCIFER

Contribution ID: 9

Type: not specified

#### LUCIFER

Monday, 11 April 2016 11:20 (20 minutes)

**Presenter:** PAVAN, Maura (Milano Bicocca University)

Session Classification: Open session

Scientific Commi $\dots\ /$  Report of Contributions

BOREXINO / SOX

Contribution ID: 10

Type: not specified

#### **BOREXINO / SOX**

Monday, 11 April 2016 12:20 (30 minutes)

XENON / XENON 1 T

Contribution ID: 11

Type: not specified

#### XENON / XENON 1 T

Monday, 11 April 2016 14:15 (30 minutes)

GERDA

Contribution ID: 12

Type: not specified

#### GERDA

Monday, 11 April 2016 14:45 (30 minutes)

DARKSIDE

Contribution ID: 13

Type: not specified

#### DARKSIDE

Monday, 11 April 2016 15:15 (30 minutes)

LUCIFER

Contribution ID: 14

Type: not specified

## LUCIFER

Monday, 11 April 2016 15:45 (30 minutes)

SABRE

Contribution ID: 15

Type: not specified

#### SABRE

Monday, 11 April 2016 16:15 (30 minutes)

Discussion

Contribution ID: 16

Type: not specified

## Discussion

Monday, 11 April 2016 17:00 (2 hours)

Scientific Commi $\dots\ /$  Report of Contributions

Briefing

Contribution ID: 17

Type: not specified

## Briefing

Monday, 11 April 2016 11:40 (40 minutes)

Discussion

Contribution ID: 18

Type: not specified

## Discussion

*Tuesday, 12 April 2016 09:00 (30 minutes)* 

Scientific Commi $\dots\ /$  Report of Contributions

ERMES WORLD

Contribution ID: 19

Type: not specified

#### **ERMES WORLD**

*Tuesday, 12 April 2016 09:30 (30 minutes)* 

CUORE

Contribution ID: 20

Type: not specified

#### CUORE

*Tuesday, 12 April 2016 10:00 (30 minutes)* 

COBRA

Contribution ID: 21

Type: not specified

#### **COBRA**

*Tuesday, 12 April 2016 11:00 (30 minutes)* 

NEWS

Contribution ID: 22

Type: not specified

#### NEWS

*Tuesday, 12 April 2016 11:30 (30 minutes)* 

Discussion

Contribution ID: 23

Type: not specified

## Discussion

Tuesday, 12 April 2016 12:00 (1 hour)

Long range plan discussion

Contribution ID: 24

Type: not specified

## Long range plan discussion

Tuesday, 12 April 2016 14:00 (1h 30m)

Scientific Commi $\dots\ /$  Report of Contributions

Final discussion

Contribution ID: 25

Type: not specified

## **Final discussion**

Tuesday, 12 April 2016 15:30 (1h 30m)