#### Scientific Fair at GSSI

### **Report of Contributions**

Contribution ID: 0 Type: not specified

#### Dark Matter from Modifications of gravity

Thursday, 5 November 2015 11:40 (25 minutes)

Presenter: RAMAZANOV, Sabir (GSSI)

Contribution ID: 2 Type: not specified

#### Cosmic energetic particles

Wednesday, 4 November 2015 09:30 (25 minutes)

**Presenter:** Dr BLASI, Pasquale (INAF/Osservatorio Astrofisico di Arcetri)

Contribution ID: 3 Type: not specified

#### **Multimessenger Astronomy**

Thursday, 5 November 2015 09:55 (25 minutes)

Presenter: PAGLIAROLI, Giulia (LNGS)

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

#### On the IceCube neutrinos

Thursday, 5 November 2015 10:20 (25 minutes)

**Presenter:** ESMAILI, Arman (LNGS)

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

#### Introduction to underground physics

Tuesday, 3 November 2015 09:45 (25 minutes)

Presenter: LAUBENSTEIN, Matthias (LNGS)

Contribution ID: 6 Type: not specified

#### Low energy neutrino physics and implications

Tuesday, 3 November 2015 10:10 (25 minutes)

Presenter: Dr DAVINI, Stefano (GSSI)

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

#### **Nuclear Astrophysics**

Tuesday, 3 November 2015 10:35 (25 minutes)

**Presenter:** Dr JUNKER, Matthias Bernhard (LNGS)

Contribution ID: 8 Type: not specified

#### **Detectors for rare event physics**

Tuesday, 3 November 2015 11:30 (25 minutes)

Presenter: NAGORNY, Serge (LNGS and GSSI)

Dark Matter

Contribution ID: 9 Type: not specified

#### Dark Matter

Tuesday, 3 November 2015 11:55 (25 minutes)

**Presenter:** SCHAEFFNER, Karoline (LNGS)

Contribution ID: 10 Type: not specified

#### **Neutrinoless Double Beta Decay**

Tuesday, 3 November 2015 12:20 (25 minutes)

**Presenter:** Dr AGOSTINI, Matteo (Technische Universität München)

Gamma-ray emission from the Un  $\dots$ 

Contribution ID: 12

#### Gamma-ray emission from the Universe

Thursday, 5 November 2015 09:30 (25 minutes)

**Presenter:** Dr MORLINO, Giovanni (INAF/Osservatorio di Arcetri)

Contribution ID: 13 Type: not specified

#### **Ultra-High-Energy Cosmic Rays with AUGER**

Wednesday, 4 November 2015 09:55 (25 minutes)

**Presenter:** PETRERA, Sergio (AQ)

Contribution ID: 14 Type: **not specified** 

#### Windows to Dark World

Wednesday, 4 November 2015 11:40 (25 minutes)

Presenter: BEREZHIANI, Zurab (AQ)

Contribution ID: 15 Type: not specified

#### General Relativity and its modification

Wednesday, 4 November 2015 11:15 (25 minutes)

Presenter: PILO, Luigi (AQ)

Contribution ID: 16 Type: not specified

#### Neutrinos from the Sun and beyond

Wednesday, 4 November 2015 12:05 (25 minutes)

**Presenter:** VILLANTE, Francesco Lorenzo (AQ)

Contribution ID: 18 Type: not specified

#### Scientific Fair 2015 inauguration

Tuesday, 3 November 2015 09:30 (15 minutes)

Presenter: VISSANI, Francesco (LNGS)

Contribution ID: 20 Type: not specified

# Self-generated turbulence induced by Cosmic Rays close to the acceleration site

Friday, 6 November 2015 10:40 (20 minutes)

Presenter: D'ANGELO, Marta (GSSI)

Session Classification: Presentations by 3rd Year Phd Students

Contribution ID: 21 Type: not specified

#### CR-driven winds in the Galaxy

Friday, 6 November 2015 12:10 (20 minutes)

**Presenter:** Ms RECCHIA, sarah (GSSI)

**Session Classification:** Presentations by 3rd Year Phd Students

Contribution ID: 22 Type: not specified

# Exploring the potential of next-generation atmospheric Cherenkov telescope arrays for resolving TeV gamma-ray sources in complex environments

Friday, 6 November 2015 10:00 (20 minutes)

Presenter: AMBROGI, Lucia (GSSI)

Session Classification: Presentations by 3rd Year Phd Students

Contribution ID: 23 Type: not specified

#### Aspects of meson condensation

Thursday, 5 November 2015 11:15 (25 minutes)

Presenter: MAMMARELLA, Andrea (INFN)

Contribution ID: 24 Type: not specified

#### **Modeling of Electron Recoils in XENON**

Presenter: Ms AGOSTINI, Federica (GSSI)

Contribution ID: 25 Type: not specified

### The MonteCarlo simulation of the Borexino detector for its Phasell analysis

Friday, 6 November 2015 11:50 (20 minutes)

Presenter: MARCOCCI, Simone (GSSI)

**Session Classification:** Presentations by 3rd Year Phd Students

Contribution ID: 26 Type: not specified

### Background studies for Phase II of Borexino experiment

Friday, 6 November 2015 11:30 (20 minutes)

Presenter: DRACHNEV, Ilia (GSSI)

**Session Classification:** Presentations by 3rd Year Phd Students

Contribution ID: 27 Type: not specified

# Cross section measurements of the 23Na(p,g)24Mg reaction at astrophysical energies

Friday, 6 November 2015 10:20 (20 minutes)

Presenter: BOELTZIG, Axel (GSSI)

Session Classification: Presentations by 3rd Year Phd Students

Contribution ID: 28 Type: not specified

#### Overview of the theory group activities

Wednesday, 4 November 2015 10:20 (25 minutes)

Presenter: MANNARELLI, Massimo (LNGS)

Contribution ID: 29 Type: not specified

#### The search for gravitational waves

Thursday, 5 November 2015 12:05 (25 minutes)

Presenter: LORENZINI, Matteo (ROMA2)

Contribution ID: 30 Type: not specified

### Light yield variation in the Darkside Time Projection Chamber and test for new discrimination techniques

Friday, 6 November 2015 12:30 (20 minutes)

Presenter: BOSSA, Maria (GSSI)

Session Classification: Presentations by 3rd Year Phd Students

Contribution ID: 31 Type: not specified

### **Electronics and Digital Signal Processing in the GERDA experiment**

Friday, 6 November 2015 12:50 (20 minutes)

Presenter: D'ANDREA, Valerio (GSSI)

**Session Classification:** Presentations by 3rd Year Phd Students

Contribution ID: 32 Type: not specified

# The production of the roman lead shield for the CUORE experiment

Presenter: DELL'ORO, Stefano (GSSI)