Sixth Meeting on B Physics

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Welcome address

Thursday, 19 March 2009 09:00 (10 minutes)

Presenter: DALPIAZ, Piero (Ferrara)

Session Classification: B_s: theory and current experimental status

Contribution ID: 1 Type: not specified

Theory status and prospects

Thursday, 19 March 2009 09:10 (45 minutes)

Presenter: DE FAZIO, Fulvia (BA)

Session Classification: B_s: theory and current experimental status

Contribution ID: 2 Type: not specified

Results and future prospects from Tevatron

Thursday, 19 March 2009 09:55 (50 minutes)

Presenter: TONELLI, Diego (Fermilab)

Session Classification: B_s: theory and current experimental status

Contribution ID: 3 Type: not specified

ATLAS/CMS

Thursday, 19 March 2009 11:30 (30 minutes)

Presenter: Dr COVARELLI, Roberto (Univ. INFN Perugia)

Session Classification: B_s: perspectives

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

LHCb

Thursday, 19 March 2009 12:00 (30 minutes)

Presenter: LEROY, Olivier (CPPM CNRS/IN2P3, Aix-Marseille University)

Session Classification: B_s: perspectives

Sixth Meeting on ... / Report of Contributions

TeVatron

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

TeVatron

Contribution ID: 6 Type: not specified

Theory status and outlook

Thursday, 19 March 2009 14:30 (45 minutes)

Presenter: GAMBINO, Paolo (Univ. di Torino)

Session Classification: V_ub theory

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

The Analytic Coupling Model

Thursday, 19 March 2009 15:15 (30 minutes)

Presenter: FERRERA, Giancarlo (Florence University and INFN)

Session Classification: V_ub theory

Contribution ID: 8 Type: not specified

Inclusive measurements

Thursday, 19 March 2009 16:30 (30 minutes)

Presenter: GAGLIARDI, Nicola (University of Padova)

Session Classification: V_ub experiment

Contribution ID: 9 Type: not specified

Exclusive measurements

Thursday, 19 March 2009 17:00 (30 minutes)

Presenter: PETRELLA, Antonio (Ferrara University and INFN)

Session Classification: V_ub experiment

Contribution ID: 10 Type: not specified

Prospects at SuperFlavour factories

Thursday, 19 March 2009 17:30 (30 minutes)

Presenter: VIAUD, Benoit (LAL - Université Paris-Sud XI)

Session Classification: V_ub experiment

Contribution ID: 11 Type: not specified

Theory status and prospects

Friday, 20 March 2009 09:00 (30 minutes)

Presenter: Dr SILVESTRINI, Luca (INFN, Rome)

Session Classification: CKM Perspectives

Contribution ID: 12 Type: not specified

Experimental status and prospects

Friday, 20 March 2009 09:30 (30 minutes)

Presenter: Dr OCARIZ, Jose' (Paris VI & VII)

Session Classification: CKM Perspectives

Contribution ID: 13 Type: not specified

The potential of an upgraded LHCb detector

Presenter: BONIVENTO, Walter (CA)

Contribution ID: 14 Type: not specified

The SuperB machine and outcome of recent tests

Friday, 20 March 2009 10:30 (30 minutes)

Presenter: BIAGINI, Maria Enrica (LNF)

Session Classification: Future facilities

Contribution ID: 15 Type: not specified

The potential of an upgraded LHCb detector

Friday, 20 March 2009 10:00 (30 minutes)

Presenter: BONIVENTO, Walter (CA)

Session Classification: Future facilities

Tevatron

Contribution ID: 16 Type: not specified

Tevatron

Friday, 20 March 2009 11:30 (5 minutes)

Presenter: TONELLI, Diego (Fermilab)Session Classification: Round table

Contribution ID: 17 Type: not specified

LHCb

Friday, 20 March 2009 11:35 (5 minutes)

Presenter: MANCINELLI, Giampiero (CPPM CNRS/IN2P3, Aix-Marseille University)

Session Classification: Round table

SuperB

Contribution ID: 18 Type: not specified

SuperB

Friday, 20 March 2009 11:40 (5 minutes)

Presenter: Dr SILVESTRINI, Luca (INFN, Rome)

Session Classification: Round table

Summary

Contribution ID: 19 Type: not specified

Summary

Friday, 20 March 2009 11:45 (5 minutes)

Presenter: MASIERO, Antonio (PD)

Session Classification: Round table